+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krimpen aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker ( lassen / cnc ) Krimpen aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breevaart Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor onze plaatwerkafdeling zijn we op zoek naar een medewerker voor de productie van metalen behuizingen van onze industriële touchscreen producten.
Wij beschikken over een goed uitgerust modern machinepark: CNC kantbank, CNC stiftlasmachine, langbandschuurmachine voor perfecte finishing van geslepen RVS behuizingen, meerdere inpersmachine met automatische aanvoer, CNC freesmachine voor het vervaardigen van aluminium fronten en een nette lasruimte met TIG lasapparatuur. De komende jaren zal dat verder uitgebreid worden.
Werkzaamheden:
Het werk bestaat uit het bedienen van alle bovengenoemde machines en het TIG-lassen van de geslepen RVS behuizingen. De producten worden overwegend in kleinere aantallen van 1 tot 25 stuks geproduceerd, waardoor het werk iedere dag afwisselend is.

Gevraagd

Wat wij zoeken:
Een kandidaat met interesse in techniek, die zich het bedienen van onze apparatuur eigen wil maken. Ervaring met plaatwerk is uiteraard welkom, maar is geen absolute vereiste.
Wat wel vereist is: MBO 2 of 3 niveau, zelfstandig kunnen werken, netjes kunnen werken en minimaal basis computervaardigheden.
Aangezien we slecht te bereiken zijn met openbaar vervoer is beschikking over eigen vervoer vereist. Een rijbewijs is ook benodigd, aangezien er geregeld wat bezorgd en gehaald moet worden.
Het is wel handig als je geen angst hebt voor honden, aangezien we vrolijke viervoeters hebben rondlopen

Aanbod

Wat wij bieden:
Een collegiaal team van 8 personen, waarbij iedereen altijd bereid is om elkaar te helpen. Een nette beloning met 13de maand. Mogelijkheden om TIG-lasdiploma te behalen en een BHV-cursus te volgen. Een goede lunch. Flexibiliteit, behoorlijk veel vrijheid en een relaxte werksfeer, maar daar staat tegenover dat er geregeld wel lekker doorgewerkt moet worden. Overwerk is zeer uitzonderlijk en werktijden zijn na een inwerkperiode in overleg aan te passen aan je persoonlijke wensen.
Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in