+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krimpen aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Leerling Servicemonteur Krimpen aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.200 - € 2.100 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en help je graag anderen? Dan is ons opleidingstraject tot service en onderhoudsmonteur perfect voor jou! Je gaat werken in een gezellig familiebedrijf en krijgt de kans om veel te leren. Je zult met een team samenwerken en soms op hoogte werken. Je leert hoe je onderhoud doet en problemen oplost. Je krijgt een goed salaris en hoeft geen schoolgeld te betalen. Ook krijg je hulp van een leermeester en coach. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Stroomt techniek door jouw aderen en ben jij dienstverlenend ingesteld? Dan is het opleidingstraject tot service en onderhoudsmonteur echt iets voor jou! Lees snel verder over dit werken en leren traject via Maintec waarbij je direct een lekker salaris verdiend!


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een gezellig familiebedrijf waarvan de fabriek gevestigd is in Krimpen aan den IJssel. Hier werk je met een vaste groep van collega's en klim je regelmatig tot grote hoogte om bijvoorbeeld een keuring uit te voeren aan hef- of hijsmiddelen. Wanneer je wat verder bent met je opleiding zul je zelfstandig klanten bezoeken om hier onderhoud, reparaties en keuringen uit te voeren aan verschillende apparatuur en installaties. Uiteraard ga je dan met een werkbus en goed gereedschap op pad!


Wat ga je doen?

Een collega aan het woord: "Het was een drukke ochtend in de fabriek bij onze klant. Als technicus stond ik klaar om de inspectie van de apparatuur en installaties uit te voeren. Voorbereiding is essentieel, dus ik controleerde mijn gereedschap en maakte me klaar voor de klus. Veiligheid staat altijd voorop, dus voordat ik aan de inspectie begon, nam ik de nodige voorzorgsmaatregelen, gehuld in mijn veiligheidsuitrusting.

De eerste stap was het uitvoeren van een zintuiglijke inspectie. Ik lette op eventuele afwijkingen, geluiden of andere tekenen van mogelijke problemen. Na de visuele inspectie was het tijd voor metingen en testen. Met mijn meetinstrumenten in de hand ging ik aan de slag. Ik controleerde de druk, temperatuur en andere relevante parameters om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneerde. Ik kon een eerste diagnose stellen van de staat van het apparatuur en de installaties. De bevindingen rapporteer ik onmiddellijk. Ten slotte, nadat alle inspecties waren afgerond en de nodige acties waren ondernomen, rondde ik mijn werkzaamheden af. Met een gevoel van voldoening verliet ik de klant wetende dat ik had bijgedragen aan de kwaliteit en veiligheid van de installaties."


Wat verwachten wij van jou?

Met een scherp oog voor detail en een vooruitstrevende geest, ben jij altijd een paar stappen vooruit. Veiligheid zie je als de hoogste prioriteit, en je rust niet voordat de technische uitdaging van de dag opgelost is. Techniek stroomt door je aderen en je gaat er helemaal in op. Service verlenen en storingen oplossen bij diverse klanten geeft je energie, en samenwerken met collega's is jouw tweede natuur. Daarnaast heb je geen hoogtevrees maar vind je het juist leuk om op grote hoogte aan het werk te zijn.

Klinkt dit als jou? Dan is dit BBL-opleidingstraject tot Eerste Monteur Service en Onderhoud Werktuigkundige Installaties niveau-3 op jouw lijf geschreven! Solliciteer direct, dan sta je mogelijk al heel snel te werken in de grote werkplaats in Krimpen aan den IJssel.


Wat kun je van ons verwachten

💰 Salaris variërend van € 1200,- tot € 2100,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd;

📚 Geen kosten voor school- en boekengeld, want deze zijn voor rekening van Maintec;

🌴 Doorbetaalde vakantiedagen en vakantiegeld om optimaal te genieten van je welverdiende rust;

📜 Een contract voor de duur van de opleiding, dus 3 jaar lang zekerheid;

👥 Persoonlijke begeleiding van een toegewijde leermeester en een persoonlijke coach vanuit Maintec, om er zeker van te zijn dat jij je diploma zult behalen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in