+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kruiningen.
Laad meer vacatures

Parttime Productiemedewerker Kruiningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,71 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van frietjes? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat aan de slag als productiemedewerker bij een bedrijf dat de lekkerste friet maakt. Je werkt op verschillende plekken, dus het is nooit saai. Je kunt zelfs leren om een machine te bedienen. Elke week krijg je geld en je reiskosten worden ook betaald. Als je snel begint, kun je deze week al aan de slag. Dit is je kans om te werken met iets wat iedereen graag eet! Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij per direct aan de slag op een plek waar meer friet is dan jij op kan? En een startsalaris van € 14,71 bruto per uur verdienen? Als productiemedewerker bij Lamb Weston in Kruiningen zorg jij ervoor dat alleen de beste friet de deur uit gaat. De hele dag ben je ermee omringd! Hoe gaaf is dat?! Lees snel verder en kom erachter waarom dit jouw nieuwe baan moet zijn!

Wat bieden wij jou
  • Een mooi startsalaris van € 14,71 bruto per uur.
  • Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag
  • Iedere week salaris op je rekening.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Opleidingsmogelijkheden tot operator.
  • Deze week starten!
Wie ben jij

Jij houdt ervan om alles te leren! Je wordt flexibel ingezet op verschillende afdelingen. Super toch?! Als parttime productiemedewerker gaan we er ook van uit dat je:

  •  Vloeiend de Nederlandse taal spreekt en dat begrijpend lezen in het Nederlands jou ook goed af gaat!
  •  Flexibel beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag!
Wat ga je doen

Als parttime productiemedewerker bij Lamb Weston ga jij op verschillende afdelingen staan. Zo is jouw werk afwisselend en leer je alle ins en outs van het bedrijf kennen. De aardappels komen binnen via de lopende band. Daarna worden ze gewassen en door de machines gesneden tot friet. Hierna worden de frietjes in een wat koudere ruimte ingepakt door machines. Is de friet verkeerd verpakt? Geen probleem! Jij lost dit zo op! Zijn de dozen in de machine bijna op? Jij pakt een stapel (gevouwen) dozen en legt deze in de machine. Zo kan de machine weer even vooruit. Wil jij spierballen kweken? Zorg dan dat je zeker op deze afdeling komt te staan! Als parttime productiemedewerker werk je van 07:00 uur tot 15.00 uur- 15.00 uur tot 23.00 uur -23:00 uur tot 07:00 dus lekker afwisselend! Super leuk toch?!

Waar ga je werken

De hele dag werk je tussen de lekkerste frietjes op de locatie in Kruiningen. Wie wil dat nou niet? De friet die in de productie wordt gemaakt, zie je echt overal terug. Hoe leuk is het dat je tijdens een dagje pretpark je de friet dan zelf kan opeten! Past het werk als parttime productiemedewerker helemaal bij jou en wil je graag doorgroeien? Bij Lamb Weston is het mogelijk om om een opleiding tot operator te volgen! Hoe gaaf is dat?! Zo zijn er super veel mogelijkheden!

Sollicitatie

Solliciteer snel als parttime productiemedewerker en we nemen telefonisch contact met je op.Wij kunnen in ieder geval niet wachten. :) Heb je een vraag over deze vacature of wil je toch nog wat meer weten? Bel, app of mail ons!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in