+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Steenbergen (NB).
Laad meer vacatures

Machinebediende Productiewerker plus Steenbergen (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,97 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van de geur van verse koekjes en muffins? Bij Europastry kun je de hele dag in die heerlijke geur werken! Je helpt met het maken en inpakken van deze lekkernijen. Je werkt in een team waar iedereen elkaar kent en helpt. Er zijn veel kansen om te leren en door te groeien. Plus, je krijgt extra geld voor het werken in ploegendienst. Dit is jouw kans op een leuke baan in een gezellig team! Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken in de heerlijke geur van koekjes en muffins en daarbij een lekker salaris verdienen van €14,97 met hoge ploegentoeslagen? Als ervaren Machinebediende/ Productiewerker + bij Europastry in Steenbergen is die droomwerkplek van jou!

Wat bieden wij jou
  • Hele dag omringt door koekjes en muffins! Mmmm!
  • Kans op vast contract
  • Ploegentoeslag van 38%
  • Reiskostenvergoeding
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • 5 ploegen
Wie ben jij

Als machinebediende / Productiemedewerker + heb jij al wat ervaring als productiemedewerker in de foodsector. Je woont ook lekker dichtbij Bergen op Zoom.

  • Beschikbaar in 5 ploegen (06:00 - 14:00, 14:00 - 22:00 en 22:00 - 06:00 uur)
  • Eigen vervoer naar Europastry
Wat ga je doen

Als ervaren productiemedewerker + heb je een hele afwisselende baan, jij bent van alle markten thuis. Jouw doel wordt doorgroeien naar een baan als operator. Je leert daarom ook hoe je de machines moet instellen en bedienen. Daarnaast ga jij samen met een leuk en hecht team van collega’s het deeg van de koekjes en muffins maken. De ingrediënten verzamelen en afwegen en hoppa in de machine. Zo zorg jij ervoor dat al die lekkere dingen uit onze fabriek blijven rollen. Daarnaast help je met het schoonmaken en inpakken van de machines, super afwisselend dus! Met jouw scherpe oog voor detail zorg je dat alles vlekkeloos verloopt en voor je het weet ben je al doorgegroeid.

Waar ga je werken

Op de lekkerste werkplek van Nederland natuurlijk! Werken in de geur van koekjes, wie wil dat nu niet? Je komt als ervaren productiemedewerker in een gezellig en hecht team te werken. Iedereen kent elkaar en ze zullen altijd voor je klaar staan. Samen met je team zorg je ervoor dat grote klanten als McDonald's en KFC hun overheerlijke koekjes geleverd krijgen. Hoe leuk is dat?!

Sollicitatie

Klinkt toch heeeerlijk?! Wie weet bestel je de volgende keer dat je langs de McDrive gaat wel je eigen ingepakte koekje of muffin! :) Solliciteer direct als inpakker we nemen binnen één werkdag contact met je op! Heb je nog vragen? Bel, app of mail ons. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in