+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior secretaresse Kruiningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HB17 werkt

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als junior secretaresse krijg je de kans om werkervaring op te doen en veel te leren. Je gaat aan de slag in een klein team waar je verschillende taken oppakt en je collega's ondersteunt. Samenwerken is belangrijk, en je krijgt de kans om je vaardigheden te ontwikkelen. Dit is een ideale kans voor iemand die net van school komt of al wat ervaring wil opdoen tijdens de opleiding. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Kom je net van school of wil je tijdens je opleiding al wat werkervaring opdoen? Dan is dit de functie die je zoekt. Lees verder om te weten te komen wat je werkzaamheden worden!

Wat ga je doen?

In deze rol van junior secretaresse heb jij een erg variërende functie. Je pakt allerlei verschillende dingen op en ondersteunt je collega's op allerlei vlakken. Je werkt veel samen met de office coördinator. Samen gaan jullie aan de slag met de verschillende secretariële werkzaamheden. Doordat jullie de secretariële werkzaamheden oppakken, ondersteunen jullie de taxateurs en adviseurs en zijn jullie hun rechterhand. In deze functie is samenwerking dus erg belangrijk, daarnaast is het belangrijk dat je secuur bent in je werk. Je weet misschien nog niet alles, maar je bent wel bereid om bij te leren.

Je komt te werken in een klein team, waar je de mogelijkheid krijgt om veel te doen en dus ook om veel te leren. Kortom een ideale functie voor iemand die net van school komt of die al een beetje wil bijverdienen en ervaring wil opdoen tijdens de opleiding. 

Wie ben jij?
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van management assistent of juridisch medewerker of je bent bezig met één van deze opleidingen;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent enthousiast en secuur in je werk.
Wat bieden wij?

Een baan direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

Stap binnen in de wereld van onze vooraanstaande opdrachtgever die zich bevindt in de vastgoedexpertise. Met een schat aan ervaring en een passie voor nauwkeurigheid bieden ze deskundige diensten aan op het gebied van taxatie, advies en rentmeesterschap. Van waardevolle adviezen tot gedetailleerde taxaties, ze staan altijd klaar om hun klanten te begeleiden naar succes en groei!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in