+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leerdam.
Laad meer vacatures

Resourceplanner Leerdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van transport en logistiek! Als resource planner ben je een belangrijke schakel. Je wijst voertuigen en chauffeurs toe, zorgt dat alles soepel verloopt en biedt ondersteuning aan chauffeurs. Je komt terecht in een team dat echt om elkaar geeft. Er is een kans om certificaten te halen en soms vanuit huis te werken. Dit is jouw kans op een leuke, uitdagende baan met goede toekomstperspectieven. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Stap binnen in de wereld van een distributiereus op het gebied van levensmiddelen, voeding en drank - een werkgever die zich echt bekommert om zijn werknemers en nooit stilstaat in zijn zoektocht naar verbetering. Deze organisatie heeft de geweldige gewoonte om recht op zijn doel af te gaan en investeert aanzienlijk in de toekomst. En nu zoeken ze iemand zoals jij, een resource planner!

Als resource planner vervul je een sleutelrol waarin je voertuigen, chauffeurs en charters toewijst aan ritten, en ervoor zorgt dat al onze middelen optimaal worden ingezet en benut. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met onze operationele transportplanning. Gedurende de dag ben jij het aanspreekpunt voor onze chauffeurs onderweg, en jij volgt de voortgang van hun ritten op de voet. Je biedt onze chauffeurs onderweg de best mogelijke ondersteuning, zodat zij hun werk op het hoogste niveau kunnen uitvoeren. Bij alles wat je doet, staat de chauffeur, de klant, en de tijdige en kwalitatieve levering voorop. Jij bent degene die dag in, dag uit zorgt voor lachende chauffeurs en tevreden klanten!

Je werktijden variëren tussen 06:00 en 19:00 uur, in nauwe afstemming met je collega's.

Ben jij de veelzijdige duizendpoot die we zoeken? Als je passie hebt voor logistieke processen en op zoek bent naar een uitdagende carrièrestap, aarzel dan niet! Stuur ons direct jouw CV via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of neem telefonisch contact met ons via 030-3076000. De toekomst wacht op jou!


Functie eisen
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt enige ervaring in deze branche 
  • Je beschikt over MBO+ werk en denk niveau
  • Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen
  • Je bent communicatief vaardig. 
Arbeidsvoorwaarden
  • TLN CAO
  • Bruto salaris per week tussen de €900,- en €1100,- 
  • Mogelijkheden tot behalen van certificaten en diploma's gerelateerd aan de functie
  • Mogelijkheid om vanuit huis te werken in bijvoorbeeld de avonduren 
  • Reiskosten  
  • Zicht op een vaste baan 
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in