+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Resource planner Canon Den Bosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Canon Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15 - € 18 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van organiseren en optimaliseren? Dan is deze baan perfect voor jou. Je gaat aan de slag als planner bij Canon, waar je zorgt voor een goede planning van het team. Je werkt samen met veel verschillende mensen en afdelingen. Ook doe je administratief werk. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding en de kans op een vast contract. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven en organisatorisch talent met een passie voor het optimaliseren van processen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Word Resource Planner bij Canon en verdien een aantrekkelijk brutosalaris tot wel €18,- per uur, exclusief 5% toeslag. Daarnaast krijg je een vergoeding van reiskosten en bouw je een goed pensioen op. Als planner vervul jij een veelzijdige rol. Benieuwd naar wat deze rol inhoudt? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Uitzendbureau Manpower zoekt een resource planner voor Canon in Den Bosch.

Canon geeft de mogelijkheid om op grote schaal materiaal af te drukken. Zo gaat het onder andere om afdrukken van boeken, grote bouwtekeningen, maar ook om bijvoorbeeld het produceren van grote banners. Jij zorgt voor een efficiënte planning van de engineers. Bij eventuele contractoverschrijdingen heb jij ook telefonisch contact met klanten.

Jij bent de spin in het web tussen het team met engineers, verschillende afdelingen, het management en je collega’s waarmee je gezamenlijk zorg draagt voor een goede landelijke planning. Dit gaat om planning in de breedste zin van het woord, maar ook administratieve werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Je zorgt hierbij voor een optimale samenwerking.

Let op: Het betreft een tijfelijke functie.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 15,- tot € 18- per uur exclusief 5% toeslag op basis van 32 uur per week
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer
  • Pensioenopbouw via Manpower
  • Kans op een direct contract bij Canon
  • Parttime baan van 32  uur per week
  • Uitzendcontract via Manpower
  • Gratis ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)


Gevraagd

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Beschikbaarheid van 32 per uur
  • Beschikbaarheid op woensdag, donderdag en vrijdag
  • Tijdelijke functie van 6 maanden
Als Resource Planner heb jij een uitdagende, dynamische functie waarbij stressbestendigheid en multitasking skills noodzakelijk zijn. We zijn op zoek naar iemand die secuur, flexibel en klantgericht is. Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je in staat om goed om te gaan met meerdere complexe systemen.

Is dit jouw nieuwe baan als resourceplanner en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt met twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Uren

32 uur
32

Bedrijfsomschrijving

Werken voor Canon betekent werken voor een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf. Waarschijnlijk ken je de naam, bijvoorbeeld van de print- en kantoorapparatuur. Als marktleider focust het bedrijf zich op continue innovatie. Dit kan Canon natuurlijk niet zonder de ruim 1.300 gedreven medewerkers die hard werken om de positie van het bedrijf op de Nederlandse markt te versterken. Word jij één van hen? Dan kom je te werken in een enthousiaste en informele cultuur, waarin ontwikkeling en zelfontplooiing voorop staan!
 
Werktijden
In deze parttime functie werk je van woensdag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in