+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Planner Uden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Zizo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Zizo

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.882 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij Zizo, een bedrijf dat zich inzet voor het creëren van een thuisgevoel, zoeken we een planner. In deze rol ben je de schakel tussen klanten en thuismakers. Je zorgt voor de beste matches en werkroosters. Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, vakantiegeld, en extra voordelen zoals een NS business card en korting op verzekeringen. Ook bieden we kansen voor persoonlijke groei en gratis sporten. Bij Zizo is iedereen welkom en mag je jezelf zijn. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Zizo. Dat is lekker werken

Locatie: Uden  
Uren: 24 - 32 per week 

Als planner in Uden ben jij een belangrijke schakel in de juiste communicatie voor onze klanten en onze medewerkers, of zoals wij ze noemen: thuismakers. Jij brengt de wensen van onze klanten en medewerkers in kaart en maakt zo de beste matches en optimale werkroosters. Jij bent de vertrouwde stem voor onze thuismakers en klanten. Telefonisch onderhoud jij het contact over de planning, jij zorgt ervoor dat onze thuismakers zonder problemen aan de slag kunnen om van een huis een thuis te maken! Je standplaats is ons gezellige hoofdkantoor in Uden. Samen met jouw collega-planner ben je verantwoordelijk voor al onze landelijke thuismakers en klanten.  

Dit ga je doen 

  • Jij zorgt voor de beste match tussen de thuismakers en klanten met een optimaal werkrooster, dit doe je in ons digitale plansysteem 
  • Je houdt dagelijks (telefonisch) contact over de planning en werkt nauw samen met verschillende partijen 
  • Je bent het eerste aanspreekpunt bij klanten of opmerkingen over de planning, je signaleert de problemen en pakt deze proactief op. Zowel telefonisch, via de mail als via de Zizo-app
  • Naast jouw plantaken zal er ook administratief een ondersteunende taak liggen
  • Je denkt mee over verbeteringen en zoekt mee naar oplossingen die passen bij Zizo 
  • Je bent stressbestendig en hulpvaardig

 


Zizo zorgt voor jou

Jij gunt als planner de klanten en thuismakers het allerbeste? Dan verdien jij zelf ook het allerbeste! 

Werken bij Zizo betekent thuiskomen in een team dat voor jou zorgt, zoals jij voor een ander zorgt. Als planner krijg je het volgende op basis van een fulltime contract van 40 uur per week: 

  • Een salaris tussen de €2.882,- en €3.300,- euro per maand, afhankelijk van jouw kennis, ervaring en ontwikkeling
  • 8% vakantiegeld, 2,5% keuzebudget en een waarderingstantième tot 6%
  • 26 vakantiedagen en 6 atv-dagen (op fulltime basis, parttime naar rato) 
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling
  • De mogelijkheid tot thuiswerken. Je krijgt daarvoor alle benodigde middelen: laptop, telefoon, thuiswerkwerkplek
  • Fris in je werk: het programma voor duurzame inzetbaarheid. Dit pakket biedt jou onder andere doorgroei- en trainingsmogelijkheden, gratis sporten, een NS business card en korting op verzekeringen.
  • Voor later wacht je een prima pensioen bij Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf

 


Zizo voor iedereen

Kies je voor Zizo, dan kies je voor meer! Goed zorgen voor onze medewerkers vinden wij belangrijk. Bij ons mag je je thuis voelen en zijn wie je bent. Iedereen is welkom bij Zizo: ieder geslacht, geloof, seksuele geaardheid of culturele achtergrond. Wij dragen iedereen een warm hart toe.


Aan het werk

Ben jij enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu op deze recruitment vacature door je CV mét motivatie in te sturen via . Ook als je nog niet helemaal aan de functie-eisen voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij geloven namelijk in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.   

Na jouw sollicitatie nemen wij binnen 2 werkdagen contact met jou op en plannen wij eventueel een eerste gesprek met je in. Ben jij uiteindelijke na het tweede gesprek de juiste persoon voor de functie? Dan plannen we een arbeidsvoorwaarden gesprek in en tekenen we je contract.    

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk. Stel ze aan Jolijn Huvenaars, Operationeel recruiter, via +31645155966 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in