+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

Transport Planner Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

24/7 drive

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
24/7 drive

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Landbouwvoertuig (T)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.460 - € 3.253 p/m

Vacature in het kort

Als truckplanner ben je verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van de planning. Samenwerken met collega's is hierbij belangrijk. Je zorgt ervoor dat vrachtwagens, chauffeurs en spullen goed worden ingezet. Ook let je op de kwaliteit en kosten. Je werkt onder leiding van de Manager Transport. Dit is een belangrijke baan waarbij je veel moet regelen en samenwerken. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen: 

In de functie van truckplanner stel je niet alleen de planning op, maar voer je deze ook samen met collega's uit. Je speelt een cruciale rol in de optimale inzet van  vrachtwagens, chauffeurs en materieel. Je bewaakt daarbij de hoge kwaliteitsnormen en hebt oog voor de kosten. Je legt verantwoordelijkheid af aan de Manager Transport.

Gevraagd

Wat vragen wij:

De juiste kandidaat beschikt over MBO werk- en denkniveau aangevuld met affiniteit voor logistiek en klantcontact. Je bent een teamspeler met verantwoordelijk-heidsgevoel. Je bent flexibel, stressbestendig, communicatief sterk en hebt een hoog probleemoplossend vermogen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis van MS Office is een vereiste. 

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou:

Hard work pays off! Naast een marktconform salaris (range € 2.460 – € 3.253 bruto per maand, afhankelijk van relevante ervaring) en arbeidsvoorwaarden, een functie binnen een groeiende organisatie, waar zij samen met alle collega's een succes van willen gaan maken. Als er een goede match tussen jou en onze klant is, resulteert dit uiteindelijk in een vast dienstverband.

Bedrijfsomschrijving

Het is onze drive om werknemers en werkgevers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. 24/7 drive is hét uitzendbureau voor chauffeurs. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). Via ons vind je altijd de vrachtwagen én werkgever die bij jou past. Ook bieden we opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en verzorgen we het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95. Door ons grote aanbod aan vacatures heb je meer keuze en kun je kiezen voor een baan én opdrachtgever die ook echt bij jou passen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in