+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Transportplanner Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Uitzendbureau Rivierenland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Dienstverband / uren: vast, 40 uur per week
Soort bedrijf: Transportbedrijf

Hoe gaat jouw dag eruit zien?

Hoe je werkdag eruit ziet, hangt af van welke dienst je werkt. Een onderdeel van het werk als transportplanner is dat je op verschillende tijden werkt. Dit zijn verschillende dagtijden maar ook in de avond en nacht. Bij de start, zal je voor het inwerken eerst langere tijd achter elkaar in dezelfde dienst werken om de werkzaamheden van die dienst goed te leren. Vanaf het moment dat je alle diensten zelfstandig kunt uitvoeren, draai je volledig mee in het ploegenrooster.

Elke dienst kent zijn eigen specifieke werkzaamheden. Dat zorgt voor de afwisseling in je werk. Werk je in de nachtdienst dan maak je de feitelijke planning voor de volgende ochtend. Heb je ochtenddienst dan zorg je ervoor dat de chauffeurs, aan de hand van de gemaakte planning, op tijd en met alle goederen de weg op gaan. In de dagdienst is het belangrijk dat je vooruit kijkt welke voertuigen en medewerkers beschikbaar zijn voor het werk. Als laatste kennen we de afhaaldienst waarin je de afhaalopdrachten inplant.

Je kunt lezen en schrijven met de chauffeurs want een goede samenwerking zorgt ervoor dat het werk soepel verloopt en dat we onze klant goed kunnen bedienen.

Je houdt van een hectische werkomgeving. Op de afdeling planning gebeurt veel. Geen dag is hetzelfde. Je hebt veel informatie bij te houden en er wordt snel geschakeld. Veel bedenktijd is er niet. Overal zitten deadlines op. Met een praktische, hands-on en oplossingsgerichte instelling voel je je hier als een vis in het water.

Het werken met diverse soorten computersystemen gaat je makkelijk af. Je doorziet hoe een programma werkt en kan het je snel eigen maken.

Aan het eind van je dienst, draag je je werkzaamheden over aan je collega’s. Soms kan dit persoonlijk omdat je elkaar nog spreekt en anders stuur je een mail.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in