+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Planner Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als planner in de logistiek bij een groot bedrijf in de bouw, is geen dag hetzelfde. Je zorgt voor een goede planning van chauffeurs en trucks. Communicatie is heel belangrijk. Je werkt in een team waar een fijne sfeer hangt. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door gratis toegang tot een online academy. Ook kun je hybride werken. Dit betekent dat je deels thuis en deels op kantoor werkt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Ben jij niet voor één gat te vangen? Gelukkig komt er als planner dagelijks genoeg op je pad. Zo ga je zorgen voor een efficiënte inzet van chauffeurs en trucks voor een grote speler op het gebied van cement, beton en andere bouwmaterialen. Klinkt zwaar? Het is vooral heel leuk. Zodra een order binnenkomt, geldt de regel: Communicatie is key. En jij? Jij behoudt het overzicht en voorziet alles en iedereen van de juiste instructies en de laatste info. Onvoorziene uitdagingen? Daar schrik jij niet van. Wel pak je ze met beide handen aan. Een klant die last-minute wijzigingen wilt? Jij duikt in de mogelijkheden en vindt een oplossing die voor iedereen werkt.

In het kort: 

Beschikken over enige transportervaring is een must en geen nice to have.Je ontvangt een salaris van €2700.- tot €3300.- o.b.v. 40 uur en afhankelijk van je kennis en ervaring.Het is belangrijk dat je 40 uur p.w. beschikbaar bent. Waar kom jij te werken?

Het centrum van jouw logistieke operatie staat in Den Bosch. Vanuit hier ben je samen met een grote club collega's verantwoordelijk voor het vervoeren van 20 miljoen ton aan grondstoffen en andere producten. Niet allemaal in je eentje natuurlijk. Maar zeg ik grote club, dan bedoel ik ook een grote club. Dit ambitieuze internationale concern telt ruim 55.000 medewerkers verspreid over 2500 locaties door heel Europa. Met recht een marktleider in de wereld van cement, zand, grind en betonmortel. 

Het team waar jij dagelijks mee werkt is uiteraard 'iets kleiner' dan dat. Vraag ik ze naar de bedrijfscultuur komen ze direct met de woorden collegiaal en informeel. Dat hechte gevoel is iets wat ik ook direct ervaar als ik hier de werkvloer op stap. Dus wie ben ik om ze tegen te spreken.   


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Even je belangrijkste verantwoordelijkheden op een rijtje:

het optimaal benutten van de aanwezige capaciteit aan chauffeurs, trucks, pompen, en productlocaties. Jij stemt alles en iedereen op elkaar af om tot een waterdichte planning te komen. Hierin krijg je hulp van een geautomatiseerd planningssysteem een stuk communicatie richting alle betrokken partijen. Wijzigt er iets, dan ben jij de persoon die dit doorgeeft aan de chauffeurs, aan derden en aan de klantbijdragen aan het volledige order intake trajectHerken jij jezelf hierin?
ervaring in het maken van logistieke planningen40 uur per week beschikbaar enthousiast over B2B klantcontact goede beheersing van de Nederlandse, de Duitse en de Engelse taalsecuur, analyserend en pro actiefWat krijg je ervoor terug?

Gelukkig staat er ook een mooie beloning voor jou op de planning. In jouw nieuwe rol ben je zeker van:

een salaris van €2700.- tot €3300.- o.b.v. 40 uur en afhankelijk van je kennis en ervaringtijd voor jezelf. In de vorm van vele vakantiedageneen leuk team aan collega's die je binnen no-time tot je vrienden rekentextra ontwikkeling dankzij gratis toegang tot de Work-on Talent Academyhybride werkendoorgroeimogelijkheden in voorwaarden en functie 

En? Vertel jij straks iedereen dat je in deze job je nieuwe uitdaging gevonden hebt? Vergeet dan niet om vandaag nog te solliciteren. voor op de sollicitatiebutton, bel naar 013 - 580 27 20 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en dan spreek ik je snel! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in