+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leerdam.

Ergotherapeut - Gezellig team met Opleiding Leerdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Akkolade

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk als ergotherapeut met focus op handtherapie in een unieke setting. Hier help je patiënten met problemen aan de handen, polsen en meer. Je wordt specialist via een eigen opleiding, zelfs zonder ervaring. Samen met een team zorg je voor de beste behandeling. Je krijgt veel kansen om te leren en te groeien. Het werk is op een nieuwe, mooie plek. Dit is een kans voor jou als je van specialiseren en in een klein team werken houdt. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een vooraanstaande eerstelijns specialist in Nederland zijn we op zoek naar een ergotherapeut met interesse in handtherapie. Hier krijg je de kans om je volledig te concentreren op het ondersteunen van patiënten met klachten aan handen, polsen, ellebogen en schouders. Zelfs als je nog geen ervaring hebt, is dat geen probleem; je zult volledig worden gespecialiseerd via de eigen, geaccrediteerde opleiding!

  • Regio: Leerdam
  • Uren: 20 tot 32
  • Functie: Ergotherapeut
  • Vakgebied: Eerstelijnszorg
Jouw functie

In deze omgeving draait alles om behandelingen van de bovenste ledematen, waardoor je de kans krijgt om een specialist te worden. Samen met collega-ergotherapeuten, fysiotherapeuten, handchirurgen en orthopeden werk je samen op één zorgpad om de hoogste kwaliteit van zorg voor de patiënten te waarborgen. Deze patiënten worden rechtstreeks doorverwezen door huisartsen, ziekenhuisartsen of via DTE.

Er is veel ruimte voor professionele ontwikkeling! Je kunt deelnemen aan clinics en profiteren van een uitgebreid intern leer- en werktraject. Ongeacht je ervaringsniveau zijn er volop mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Je gaat aan de slag op een mooie locatie waar je komt te werken in een klein, hecht team. Je kunt hiermee echt de stempel drukken op de vormgeving en samenwerking.

Ben jij een ergotherapeut met interesse in handtherapie en op zoek naar een uitdaging binnen een gespecialiseerde setting? En hou je van werken op een kleinschalige, wat rustiger locatie? We zien graag je reactie tegemoet!


Wij bieden jou:
  • Contracturen bespreekbaar: 20 tot 32
  • Een eerstelijns salaris tussen €2.532 en €4.328
Jouw profiel:
  • Diploma fysiotherapie of ergotherapie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in