+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ergotherapeut - BBL Opleidingsplek Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Akkolade

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken een ergotherapeut die van handtherapie houdt. Je gaat werken met mensen die problemen hebben met hun handen, polsen, ellebogen en schouders. Ervaring is niet nodig, want je leert alles tijdens onze opleiding. Je komt in een team van experts en werkt samen om de beste zorg te geven. Er is veel ruimte om te leren en te groeien. Je werkt op een mooie, nieuwe plek. Dit is een kans om echt specialist te worden en iets goeds te doen voor mensen.
 

Volledige vacaturetekst

We zoeken een ergotherapeut met interesse in handtherapie voor een vooraanstaande eerstelijns specialist in Nederland. In deze omgeving kun je je volledig richten op het ondersteunen van patiënten met problemen aan handen, polsen, ellebogen en schouders. Nog geen ervaring? geen probleem; je wordt helemaal gespecialiseerd middels de eigen, geaccrediteerde opleiding.

  • Regio: Woerden
  • Uren: 0 tot 36
  • Functie: Ergotherapeut, Fysiotherapeut
  • Vakgebied: Eerstelijnszorg
Jouw functie

In deze setting ligt de focus uitsluitend op behandelingen van de bovenste ledematen, waardoor je de kans krijgt om een specialist te worden. Samenwerkend met collega-ergotherapeuten, fysiotherapeuten, handchirurgen en orthopeden op één zorgpad, wordt gestreefd naar de hoogste kwaliteit van zorg voor de patiënten. Deze patiënten komen rechtstreeks of worden doorverwezen door huisartsen, ziekenhuisartsen of via DTE.

Professionele ontwikkeling staat centraal! Je kunt deelnemen aan clinics en er is een uitgebreid intern leer- en werktraject. Ongeacht je ervaringsniveau, er zijn volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling!

Je gaat aan de slag op een prachtige, nieuwe locatie die recentelijk is geopend. Als je graag een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling en graag in een klein team werkt, zul je je hier zeker thuis voelen!

Ben jij een ergotherapeut met interesse in handtherapie en zoek je een uitdaging binnen een gespecialiseerde setting? We horen graag van je!


Wij bieden jou:
  • Een eerstelijns salaris tussen €2.532 en €4.328
Jouw profiel:
  • Diploma fysiotherapie of ergotherapie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in