+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

Hoofd magazijn Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.190 - € 3.946 p/m

Vacature in het kort

Bij Royal Steensma zoeken we een nieuw teamlid voor de rol van hoofd magazijn en expeditie. In deze functie ben je de belangrijkste persoon in ons magazijn. Je leidt het team, zorgt dat alles goed loopt en helpt iedereen om hun werk goed te doen. Je werkt ook aan het verbeteren van hoe we dingen doen. Bij ons kom je in een bedrijf waar iedereen met veel passie en kennis werkt. We maken samen mooie producten en helpen elkaar. Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons team! Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

In opdracht van Royal Steensma in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie hoofd magazijn en expeditie. Het gaat om een fulltime functie in dagdienst, waarbij je direct in dienst komt bij Steensma.

wat bieden wij jou
  • Tussen de €3.190 en €3.946 bruto per maand.
  • Direct in dienst bij Royal Steensma.
  • 40 uur per week.
  • Leeuwarden.
wie ben jij

Als hoofd magazijn en expeditie ben je een betrokken leidinggevende die mensen goed weet te lezen. Je vindt het leuk om structuur aan te brengen en te verbeteren. Daarbij breng breng je een goede dosis overtuigingskracht en energie mee om je proactieve houding kracht bij te zetten.

Daarnaast beschik je over de volgende ervaring:

  • Een afgeronde Mbo- of Hbo-opleiding (bij voorkeur richting logistiek);
  • ervaring in een leidinggevende functie;
  • geldig heftruck en reachtruckcertificaat;
wat ga je doen

Als hoofd magazijn ben je de spil waar alles om draait. Met jouw leiderschap, organisatorische vaardigheden en toewijding zorg je er voor dat het magazijn en de expeditie optimaal functioneren.

Je dagen zijn gevuld met een diverse mix van taken, variërend van het organiseren van opslagruimtes tot het coördineren van leveringen en het onderhouden van contacten met leveranciers en vervoerders. Je begeleid veranderingen en vindt het leuk om structuur aan te brengen.

Als leider van het team ben je ook een mentor en coach voor de medewerkers. Je staat klaar om hen te begeleiden, te motiveren en te ondersteunen bij hun dagelijkse taken. Door regelmatig gesprekken te voeren, zorg je ervoor dat iedereen gemotiveerd en betrokken blijft.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het handhaven van kwaliteits- en veiligheidsnormen. Je zorgt ervoor dat alle processen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en dat ons magazijn een veilige en gezonde werkomgeving blijft.

Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor eventuele problemen of uitdagingen die zich voordoen. Met jouw probleemoplossend vermogen en besluitvaardigheid zorg je ervoor dat alle obstakels snel en efficiënt worden opgelost, zodat onze operatie soepel blijft verlopen.

waar ga je werken

Royal Steensma is een professioneel en innovatief familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige ingrediënten en smaakvolle halffabricaten voor de retail, brood- , banket- , chocolade- en ijsindustrie. Zij produceren onder eigen merk en onder private label. Royal Steensma is nationaal en internationaal actief. In Nederland behoort Royal Steensma tot de marktleiders op het gebied van de productie van bakkerijgrondstoffen.

bij Royal Steensma ervaar je de bevlogenheid van de medewerkers. Medewerkers die kennis hebben van uiteenlopende processen, producten en specialiteiten. Met circa 225 collega’s zorgt dit bedrijf dagelijks voor ambachtelijke producten.

De combinatie van humor, hard werken, met de handen in het deeg en ook een lach en een traan is binnen dit bedrijf niet vreemd. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden ze van; en haar klanten ook!

sollicitatie

Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet. Bij vragen ben ik, Richard Zwaagstra, telefonisch, via whatsapp en per mail goed bereikbaar via 06-29339095 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad. #vastdienstverband

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in