+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

Medewerk(st)er sfeer/binnenpotterie Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een creatieve medewerker voor onze sfeerafdeling en binnenpotterie. Samen met je team zorg je dat de winkel er mooi uitziet. In het najaar help je ook met de kerstafdeling. Je moet op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag kunnen werken. Je krijgt een leuke baan waar je jouw creativiteit in kwijt kunt. Plus, je krijgt personeelskorting en een extraatje voor werken op zon- en feestdagen. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

De functie:

Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor de sfeerafdeling voor 24 tot  32 uur per week die tevens verantwoordelijk is voor de binnenpotterie.  Je bent een creatieve doener en in staat klanten goed te adviseren en te verrassen met inspirerende ideeen.  Samen met je collega's zorg je dat de winkel er tiptop en er gevuld uitziet. In het najaar bouw je mee aan onze kerstafdeling.

Het profiel:

Je bent een enthousiast persoon met een commerciële instelling en op de hoogte van de laatste trends op het gebied van styling. Je hebt een relevante verkoopopleiding op minimaal MBO 2 niveau en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Vaste werkdagen zijn de maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Wil je 24 uur werken dan is dat ook mogelijk maar de zaterdag behoort dan wel tot je vaste werkdag.

Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende parttime functie waar je al je creativiteit in kwijt kunt. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Retail Non-food en de daarin opgenomen module voor tuincentra. Daarnaast ontvang je personeelskorting en een toeslag voor het werken op zon- en feestdagen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in