+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Incasso Medewerker Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FocusOnLegal

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van incasso bij een toonaangevend bedrijf in de branche. Als incassomedewerker beheer je dossiers, onderhoud je contact met debiteuren en regel je betalingsregelingen. Deze veelzijdige rol biedt een professionele werkomgeving, met de mogelijkheid tot thuiswerken, een competitief salaris, uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, en toegang tot een online educatieplatform voor je persoonlijke ontwikkeling. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als incassomedewerker in Leeuwarden?
Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben een uitdagende functie beschikbaar bij een toonaangevend bedrijf in de incassobranche. 

Functieomschrijving:
Als incassomedewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren van incassodossiers, het onderhouden van contacten met debiteuren en het treffen van betalingsregelingen. Je analyseert financiële situaties, communiceert effectief met klanten en zoekt proactief naar oplossingen om openstaande vorderingen te innen. Bovendien zorg je voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van alle incassoactiviteiten. Je bent volledig betrokken van begin tot eind: je communiceert met debiteuren om betalingsregelingen te regelen, behandelt verdeelzaken, voert executie-maatregelen uit en stelt de juiste exploten op.

Functie eisen:
Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met minimaal een afgeronde HBO Rechten opleiding, of een MBO-4 administratief-juridische opleiding. Daarnaast beschik je over minimaal een jaar werkervaring als incassomedewerker. 
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en beschikt over analytisch vermogen en oog voor detail. Ook ben je stressbestendig en in staat om onder druk te presteren.
Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, je kan maximaal 40 uur per week werken. Het exacte aantal uren zal in overleg met jou worden bepaald. 

Wat hebben wij te bieden:
Je komt te werken bij een toonaangevend bedrijf in de incassobranche met een uitstekende reputatie als werkgever. Wij bieden een uitdagende functie binnen een professioneel bedrijf en dynamische werkomgeving. 
In deze functie is het mogelijk om na je inwerkperiode vanuit huis te werken. Je ontvangt een aanvangssalaris tussen de €2.600 en €2.900, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast geniet je van 27 vrije dagen per jaar op fulltime basis, met de optie om extra dagen te kopen. Reiskosten voor de dagen waarop je naar kantoor gaat worden vergoed. Je hebt de mogelijkheid om parttime (24 uur) te werken en het is essentieel dat je vanuit huis kunt werken. Ook bieden we een uitstekende pensioenregeling aan en toegang tot onze online educatie-systeem, waar je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling via e-learning-modules en workshops. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld, een thuiswerkvergoeding per dag en heb je recht op een collectieve zorgverzekering. We ondersteunen je bij het inrichten van je thuiswerkplek met onder andere een laptop, smartphone en extra beeldscherm.

Belangrijke informatie
Het kantoor is gevestigd op een locatie in Leeuwarden die uitstekend bereikbaar is met eigen vervoer en openbaar vervoer.
Na de inwerkperiode is het ook mogelijk om vanuit huis te werken.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel .
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in