+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Incasso Medewerker CJIB Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FocusOnLegal

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van incasso bij een toonaangevend bedrijf in de branche, waar je als medewerker in het CJIB-team een cruciale rol speelt in het incassoproces van overheidsvorderingen. Werk met een focus op sociaal en maatschappelijk verantwoord incasseren, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en slimme voorspelmodellen. Geniet van de flexibiliteit van thuiswerken, een uitstekende pensioenregeling, en toegang tot een online leerplatform voor je persoonlijke ontwikkeling. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als incassomedewerker in Leeuwarden voor het CJIB?
Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben een uitdagende functie beschikbaar bij een toonaangevend bedrijf in de incassobranche. 

Functie
Als incasso medewerker bij het CJIB-team ben je belast met de openstaande vorderingen van de overheid, waaronder die van CAK, DUO en RVO. Als regisseur in het incassoproces ben je bedreven in het snel doorgronden van situaties en het vinden van de beste oplossingen in samenwerking met de debiteur klant. Je bent betrokken bij alle stappen: van het bespreken van betalingsregelingen tot het uitvoeren van executie maatregelen en het opstellen van de benodigde documenten.

Bij het bedrijf staat de debiteur klant centraal. Als medewerker van ons CJIB-team werk je voor de marktleider op het gebied van sociaal en maatschappelijk verantwoord incasseren. We combineren ons werk met zorg en ondersteunen je met wetenschappelijk onderzoek en slimme voorspelmodellen, zodat we voor elke debiteur klant de juiste aanpak kunnen kiezen. Dit alles doe je samen met je enthousiaste collega's van het CJIB-team. Je werkt vanuit een van onze kantoren, maar thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. In het team hechten we waarde aan samenwerking en eigen inbreng. We moedigen je aan om verantwoordelijkheid te nemen en daarom stemmen we elke week tijdens de weekstart onze doelen en werkzaamheden af, zowel als team als individu. Gedurende de dag bespreken we regelmatig de voortgang. Een ding is zeker: geen week is hetzelfde, aangezien elke debiteur klant uniek is.

Functie-eisen:
Voor deze functie als incasso medewerker zoeken we kandidaten met minstens een afgeronde HBO-opleiding Rechten of een MBO-4 opleiding in administratie/juridisch. Bovendien heb je minimaal één jaar ervaring als incassomedewerker. Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn essentieel, evenals analytisch denkvermogen en aandacht voor detail. Je moet ook stressbestendig zijn en kunnen presteren onder druk. Je dient minimaal 24 uur per week beschikbaar te zijn, met een maximum van 40 uur. Het exacte aantal uren wordt in overleg vastgesteld.

Wat wij bieden:
Je gaat aan de slag bij een vooraanstaand bedrijf in de incassosector met een uitstekende reputatie als werkgever. We bieden een uitdagende functie binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Na de inwerkperiode is thuiswerken mogelijk. Het startsalaris varieert tussen €2.600 en €2.900, afhankelijk van je ervaring. Verder krijg je 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis, met de mogelijkheid om extra dagen te kopen. Reiskosten voor kantoordagen worden vergoed. Je kunt parttime werken (24 uur) en het is belangrijk dat je thuis kunt werken. We bieden een uitstekende pensioenregeling en toegang tot ons online leerplatform voor persoonlijke ontwikkeling via e-learning en workshops. Ook ontvang je 8% vakantiegeld, een thuiswerkvergoeding per dag en heb je recht op een collectieve zorgverzekering. We helpen je bij het opzetten van je thuiswerkplek met een laptop, smartphone en extra beeldscherm.

Belangrijke details:
Het kantoor is gevestigd in Leeuwarden en goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer.
Na de inwerkperiode is thuiswerken ook mogelijk.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . 
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in