+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business Analist Procesgericht Werken (ZZP) Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect Publiek

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Multiselect Publiek

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Draag bij aan de toekomst van waterbeheer! Deze rol als Business Analist Procesgericht Werken biedt je de kans om een sleutelrol te spelen in de transitie naar een procesgestuurde aanpak binnen een toonaangevende organisatie in Fryslân. Werk aan de integratie van cruciale IT-systeemtrajecten, optimaliseer bedrijfsprocessen, en ontwerp efficiëntere workflows. Een unieke kans om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Wil jij bijdragen aan de toekomst van waterbeheer in Nederland? Voor een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in watermanagement in Fryslân, zijn we op zoek naar een dynamische en gedreven Business Analist Procesgericht Werken. Deze organisatie zet zich in voor de bescherming en het beheer van water in een uitgestrekt gebied, van essentieel belang voor zowel de huidige als toekomstige generaties. Je komt terecht in de vakgroep Gegevensmanagement binnen de afdeling Plannen en Projecten, waar jij een sleutelrol speelt in de transitie naar een procesgestuurde aanpak.


Functieomschrijving

Als Business Analist Procesgericht Werken ben jij de motor achter het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen conform het nieuwe organisatiemodel. Je zorgt voor de integratie van verschillende grote IT-systeemtrajecten die cruciaal zijn voor het assetmanagement. Je analyseert en verbetert de huidige processen en ontwerpt nieuwe, efficiëntere workflows. Dit alles doe je terwijl je nauw samenwerkt met proceseigenaren en beheerders om een gestructureerde en uniforme aanpak te waarborgen.


Vacature-informatie

Een Business Analist Procesgericht (ZZP) Werken kunnen wij het volgende bieden: 

  • 28 tot 32 uur per week 
  • Tarief van maximaal €105,-

Functie-eisen

We zoeken iemand met:

  • Een HBO of WO diploma in bedrijfskunde of een gerelateerde studierichting.
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring als business analist binnen het ruimtelijk domein bij een , met nadruk op procesgericht werken.
  • Sterke analytische vaardigheden en ervaring met het implementeren van bedrijfsprocessen.
  • Aantoonbare ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving en de vaardigheid om complexe informatie helder en toegankelijk te maken voor diverse stakeholders.
  • Ervaring met de Wilma referentiearchitectuur is een pre.

Solliciteren bij

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je CV en motivatie naar Stefan de Rapper via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., onder vermelding van ‘Business Analist Procesgericht Werken’. Voor meer informatie over de functie kun je Stefan bellen op 06-45930573 of een bericht via WhatsApp sturen. Wacht niet te lang, de gesprekken worden gepland op woensdagochtend 22 mei 2024.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in