+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business analist Procesgericht werken 36u/w Wetterskipfryslan Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wetterskipfryslan

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Duik in de uitdagende wereld van waterbeheer bij Wetterskip Fryslân en maak het verschil voor mens en natuur. Als Business analist procesgericht werken speel je een sleutelrol in de digitale transitie en de implementatie van assetmanagement. Geniet van de vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om je werk op jouw manier in te vullen, ondersteund door een schat aan expertise. Plus, profiteer van de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en samenwerking op locatie. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: LEEUWARDEN
Duur: 03-06-2024 - 03-06-2025
Optie tot verlenging: Ja
Reageren voor: 12-05-2024

Ga tijdelijk aan de slag bij Wetterskip Fryslân en duik in de uitdagende wereld van het waterbeheer

Als Wetterskipper krijg je vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen. Met duizend-en-één expertises in huis kun je hier verrassend veel kanten op. En wát je ook doet, als Wetterskipper maak je altijd een verschil in de wereld om je heen. Je draagt bij aan een veilige en leefbare provincie. Voor mens en natuur. Voor huidige en volgende generaties. En wat doe jij morgen met water?

Ons werk binnen Wetterskip Fryslân wordt georganiseerd in het bedrijfsmodel middels opgaven, programma’s, projecten en processen

Processen zijn een belangrijke rode draad door onze organisatie heen wat met name ons reguliere werk aan elkaar verbindt, assetmanagement. In de overgang naar een nieuw organisatie model hebben programma's en opgaven met name de aandacht gehad. Het procesgericht werken moet nog ingericht worden op basis van het nieuwe organisatiemodel.

Als Business analist proces gericht werken werk je vanuit de vakgroep Gegevensmanagement

Jij wordt de trekker en aanjager van het implementeren van het procesgericht werken op basis van het nieuwe organisatiemodel. Daarnaast heb je een hele belangrijke rol in twee grote IT-systeem trajecten welke een belangrijke rol hebben in de implementatie van assetmanagement. Een aantal belangrijke IT systemen van Wetterskip Fryslan staan op het punt om vervangen te worden. De organisatie staat aan de lat om datagedreven werken te introduceren. De processen worden hierdoor beïnvloed en we zoeken een business analist voor het ontwerpen, implementeren en verbeteren van de processen die betrokken zijn in deze digitale transitie.

Omdat we belangrijk vinden dat er ook ruimte is in ontwikkeltrajecten om live samen te werken verwachten we van de kandidaat om minimaal 70% van de tijd aanwezig te zijn op ons hoofdkantoor in Leeuwarden.

Functie-eisen:
U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 met motivatie toe.
Afgeronde relevante HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskunde. Dit wordt tijdens de selectieprocedure gecontroleerd.
Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als business analist op het terrein van procesgericht werken in het ruimtelijk domein/assetmanagement.
Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met procesgericht werken.
Aantoonbare ervaring met het werken in een dynamische politiek-bestuurlijke omgeving.
Aantoonbare ervaring in het opzetten en begeleiden van implementatie- en borgingstrajecten op het gebied van procesgericht werken in het ruimtelijke domein.

Wensen:
Kunnen schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau.
Verbinden en enthousiasmeren van mensen en stimuleren van werken in de keten.
Aantoonbare ervaring met de WILMA van het Waterschapshuis.
Ervaring in het inzichtelijk en toegankelijk maken van complexe vraagstukken voor verschillende doelgroepen (strategisch/tactisch/operationeel).
Ervaring in het coach en begeleiden van de organisatie in het procesgericht werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in