+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

Teamleider Verzuim Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 4.922 p/m
  • 13e maand

Vacature in het kort

Als Teamleider Verzuim bij de Belastingdienst in Leeuwarden speel je een cruciale rol in de re-integratie van medewerkers en het voorkomen van ziekteverzuim. Je maakt deel uit van het managementteam en werkt samen met diverse disciplines om het callcenter optimaal te laten functioneren. Naast een competitief salaris bieden we een gezellige werkomgeving, een vakantie-uitkering, en een 13e maand. Een unieke kans om bij te dragen aan werkgeluk en vitaliteit. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de Belastingdienst in Leeuwarden zijn wij opzoek naar een Teamleider Verzuim.

Je bent lid van het management van de vestiging Leeuwarden van de BelastingTelefoon in de rol van Operationeel teamleider met aandachtsgebied Ziekteverzuim. Samen met de vestigingsmanager en
de teamleiders Kwaliteit, Leren, Ontwikkelen, Proces en Operatie zorg je dat het callcenter zo goed mogelijk presteert. Je ondersteunt, adviseert en coacht de supervisors bij het verminderen en voorkomen van verzuim op de vestiging. Jouw aandachtsgebied speelt een belangrijke rol bij de re-integratie van een medewerker.

wat bieden wij jou
  • een salaris tot max 4921,54 euro bruto per maand
  • een gezellige werkomgeving
  • een vakantie-uitkering en 13e maand
  • 32-36 uur per week
wie ben jij

Je bent besluitvaardig, je legt en onderhoudt makkelijk contacten en je kunt goed een oordeel vormen. Verder beschik je over vaardigheden om ervoor te zorgen dat het team supervisors op een éénduidige manier met ziekteverzuim omgaat. Tenslotte beschik je over organisatiesensitiviteit en heb je het vermogen om maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in verband te brengen met je eigen organisatie en taken.

  • je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • je hebt kennis van de Wet Verbetering Poortwachter;
  • je hebt ruime en aantoonbare ervaring in het begeleiden van verzuim;
  • je hebt bij minimaal een jaar ervaring als lijnmanager – bij voorkeur binnen een callcenter en - bij voorkeur - ook met het aansturen van leidinggevenden;
  • je bent bekend met de werkzaamheden en uitdagingen binnen een callcenteromgeving.
wat ga je doen

Jij zorgt ervoor dat er tussen de werkgever en de medewerker duidelijke afspraken worden gemaakt en dat die worden vastgelegd in een plan van aanpak. Vervolgens help jij bij het implementeren van het plan en controleer jij of de afspraken door beide partijen worden nageleefd.
Het doel van de werkzaamheden is om medewerkers, die in het verzuim zitten, zo snel mogelijk weer duurzaam aan het werk te krijgen. Daarnaast zorg jij er ook voor dat ziekteverzuim voorkomen kan worden door handreikingen te doen die bijdragen aan het oplossen of verkleinen van problemen die mogelijk tot verzuim kunnen leiden. Kortom jij draagt bij aan de vitaliteit en werkgeluk binnen onze vestiging.

waar ga je werken

De BelastingTelefoon is als onderdeel van de Belastingdienst verantwoordelijk voor beleid en regie op dienstverlening en levert, als frontoffice van de Belastingdienst, telefonische dienstverlening aan burgers, bedrijven en intermediairs. Deze dienstverlening moet eraan bijdragen dat burgers en bedrijven kunnen voldoen aan de (fiscale) verplichtingen. Signalen van burgers en bedrijven gebruiken we om processen te verbeteren. Maar dienstverlening is meer dan het telefoniekanaal. In het Bedrijfsplan wordt ingezet op een koers richting krachtiger en transparante besturing van de verschillende kanalen (telefoon, internet, sociale media, post en balie) en een meer integrale kanalenregie.

sollicitatie

Ben jij enthousiast over deze vacature en bezit jij de gevraagde werkervaring? Neem snel contact met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in