+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Junior Controller Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

@WORK Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als junior controller ben je de sparringpartner van het management en cruciaal voor het verstrekken van betrouwbare stuurinformatie. Je maakt deel uit van het enthousiaste managementteam en krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven. Bovendien wordt je salaris wekelijks uitbetaald, geniet je van een hoge mate van vrijheid in je functie, en kun je profiteren van persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en kortingen op sportschoolabonnementen en zorgverzekeringen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Als junior controller sta jij midden in het bedrijf. Je wordt verantwoordelijk voor een afwisselend takenpakket, waarbij je de moedermaatschappij voorziet van de juiste- en betrouwbare stuurinformatie. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Als junior controller voorzie je de moedermaatschappij van informatie. Verder treed je op als sparringpartner van het management met het oog op zowel financial als business control en ben je lid van het managementteam. Het managementteam bestaat verder uit de directeur, de productieleider en de manager werkvoorbereiding. Als controller denk je pro actief mee. Je komt met ideeën om ervoor te zorgen dat groei doelstellingen binnen de diverse afdelingen behaald worden. Je signaleert knelpunten in de processen en gaat proactief aan de slag om deze te optimaliseren. Je adviseert gevraagd en ongevraagd.

In samenwerking met de twee administratief medewerkers ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de administratie.

Wat krijg je:

  • Een afwisselende en uitdagende functie met een hoge mate van vrijheid voor eigen ideeën;
  • Wekelijks op woensdag je salaris uitbetaald;
  • Een salaris conform de cao metaal en techniek;
  • Je wordt onderdeel van een enthousiast team en lid van het MT.

Wat verwachten wij van jou:

  • Je hebt een afgeronde Hbo of Wo opleiding op het gebied van accountancy of controlling;
  • Je hebt kennis en ervaring met betrekking tot het opstellen van stuurinformatie (zelf uitgevoerd of betrokken geweest bij het proces);
  • Je hebt affiniteit met een projectorganisatie;
  • Je hebt goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Waarom@WORK Personeelsdiensten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen. Zodra jij via@WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (bijvoorbeeld het zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen, daarom investeren wij in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat is voor ons ook belangrijk, zo kan je via@WORK korting krijgen bij een sportschool in de regio en op een zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar! Kortom, via@WORK werken levert veel meer op dan je denkt!

Denk jij nou, die vacature van junior controller is iets voor mij? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.



Aanbod

Voor meer informatie Neem voor meer info contact op met:
Berry Nieuwenhuis · via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. · 0512-587999
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in