+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

AD Industriële Automatisering En Robotica - Werken & Leren Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te groeien in de techniek. We helpen je een baan te vinden waar je blij van wordt en investeren in jouw ontwikkeling. Je kunt een gratis opleiding krijgen in Industriële Automatisering en Robotica, terwijl je al aan het werk bent. Dit is je kans om in twee jaar tijd je HBO diploma te halen en gelijk praktijkervaring op te doen. Je krijgt een vast contract, een goed salaris en extra beloningen zoals een aandraagbonus. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wij zijn de plek voor technische professionals die willen groeien. Professionals met onbedwongen energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Bij ons vind je de ruimte om alles uit jezelf te halen en krijg je de sturing die je helpt verder te groeien. Wij koppelen ambitieuze techneuten aan de leukste bedrijven in de techniek. Zo zorgen we dat jij de baan vindt waar je blij van wordt. En helpen we onze opdrachtgevers aan de juiste mensen. maar daar stopt het niet. We investeren ook in jouw ontwikkeling. Om deze ontwikkeling waar te maken, zijn wij een partnership aangegaan met NHL Stenden (Emmen en Leeuwarden). In slechts twee jaar tijd heb je de mogelijkheid om je Associate degree te behalen, in Industriële Automatisering en Robotica. Dit doe je duaal, wat betekent dat je één dag per week op de campus bent en de andere vier dagen aan de slag gaat bij een van onze interessante opdrachtgevers. Dus: in twee jaar je HBO diploma je kennis gelijk in praktijk brengen een goede baan, met salaris volledige betaalde HBO-AD opleiding


Wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons: een vast contract en een mooie baan bij een van onze opdrachtgevers een volledige betaalde HBO-AD opleiding Industriële Automatisering en Robotica goede begeleiding door een ervaren professional in het werkveld een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)


Ben jij het?
  • Je hebt een afgeronde MBO4 technische opleiding
  • Je wilt je de komende 2 jaar ontwikkelen op het gebied van Industriële Automatisering en Robotica
  • Je bent bereid om 1 dag per week naar Emmen of Leeuwarden te reizen
Waar jij werkt

Je komt te werken bij een van onze opdrachtgevers die zich bezig houdt met industriële automatisering. Je komt te werken met bestaande of te ontwikkelen (industriële) systemen en adequate softwareplatformen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in