+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Data Engineer (9k tot 11k per maand) Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Holy Consulting

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van IT-consultancy met een unieke twist! Bij ons werk je aan projecten die jij kiest, passend bij jouw ambities en interesses. Ontdek een gemeenschap waar kennisdeling en technische vraagstukken centraal staan. Geniet van de vrijheid en ondersteuning om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk, binnen een bloeiende start-up sfeer. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een Data Engineer met meer dan vijf jaar ervaring en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je krijgt wat je verdient? Ben jij niet vies van data en complexe analyses en ben je overtuigd van de meerwaarde van een data-gedreven organisatie? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken

Een frisse blik op IT-consultancy en werkgeluk boven alles! Met deze gedachten zijn de twee eigenaren de afgelopen drie jaar gaan bouwen aan hun consultancy start-up. En met veel succes. Sinds de oprichting in 2020 zijn al méér dan 120 developers in dienst gegaan bij deze ambitieuze club!

Er zijn tegenwoordig veel IT-consultancy partijen en tóch is deze organisatie anders. Daar draait het namelijk om haar mensen en juist daarom wordt er goed voor ze gezorgd. Alle projecten zijn dan ook uniek. Jij kiest zelf de projecten uit die jou leuk lijken en écht bij jou passen. Heb jij ambities om een eigen project te beginnen? Dan is dat uiteraard bespreekbaar. Verder kom je in een échte community terecht, waarin je bij iedereen altijd terecht kunt voor al jouw tech-gerelateerde vraagstukken. Momentje afleiding nodig van je project? Er zijn voldoende leuke events en kennissessies die je bij kunt wonen!

Wij geloven er sterk in dat jij je werk pas goed kunt doen als jij je ook goed voelt. Daarom draait hier alles om jou. Dat betekent ook een eerlijk en transparant verdienmodel waarbij jij 70% van wat wij aan de klant factureren zal ontvangen. Dat is wel zo eerlijk toch?

Wat ga je doen?

Als Data Engineer kan jij het verschil maken door het verzamelen, modelleren en structureren van complexe data sets en door het ontwikkelen van data pipelines. Verder ben je niet vies van een beetje coderen. Samen met een team van andere gedreven Engineers ga jij werken aan diverse innovatieve oplossingen en concepten die écht impact hebben op de maatschappij.

Kijk je er tegenop om een nieuw project aan te gaan waar je misschien niet helemaal achter staat? Rest assured! Jij bepaalt namelijk helemaal zelf met welk project jij aan de slag gaat, op basis van jouw ervaring en wensen. Zo is iedereen tevreden!

Jouw profiel

Jij hebt écht passie voor data en tech. Jij bent buiten werktijd graag bezig met het bouwen van eigen applicaties, websites of projecten. Of je probeert nieuwe talen, frameworks en technieken uit – gewoon omdat het kan. Verder ben jij iemand die zelfstandig is en weet wat jij wilt. Je neemt geen blad voor de mond en hebt geen moeite met het geven van je mening. Tevens bepaal jij wat het beste is voor jou, je klant of je project.

Wat neem jij mee?


  • Je hebt minimaal een afgeronde IT-gerelateerde HBO-opleiding;
  • Je hebt minstens 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring met SQL, DBT en Python;
  • Je hebt ervaring met technologieën als: Snowflake, Google Big Query, Fivetran, Matillion, Airbyte, Looker, ThoughtSpot, etc.;
  • Je hebt kennis van Front-End tools als: AAS, Power BI en Tableau;
  • Ervaring met het ontwikkelen van: data-analytics, machine learning en predictive -of andere modelleringsmethodieken.
Wij bieden

Wij geloven sterk in een eerlijk en transparant verdienmodel. Dit betekent dat je bij ons geniet van het beste van twee werelden. Zo krijg je de vastigheid van een werknemer én een beloning als een Freelancer.

Hoe zien de arbeidsvoorwaarden eruit?

  • Contract voor onbepaalde tijd;
  • Bruto salaris van €9.000, - tot €11.000 per maand;
  • Werken aan de leukste opdrachten;
  • Je krijgt 70% van je verdiende uurtarief;
  • 40/36/32 uur werken;
  • Mogelijkheid tot leaseauto, laptop/telefoon;
  • Events, kennissessies en meet-ups.
Solliciteer direct!

HET SOLLICITATIEPROCES

1) Je solliciteert
Superleuk dat je interesse hebt in de vacature! Stuur je CV en motivatiebrief op naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig en laten binnen 24u telefonisch weten of wij je uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor!

2) Het eerste gesprek
Dit gesprek vindt plaats via Teams of bij ons op kantoor in Leiden. We gaan in op jouw vaardigheden en werkervaringen en uiteraard vertellen wij jou graag meer over ons verdienmodel, onze organisatie, projecten en wij zullen al je vragen beantwoorden.

3) Het tweede gesprek
Voelt het aan beide kanten goed? Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek om nog meer over elkaar te weten te komen en waarbij we het ook kunnen hebben over jouw salaris.

4) It’s a match?
Voelen we beiden dat we samen impact kunnen maken, dan heten we je graag welkom!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in