+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Verkoopadviseur, Leiden, 32-40 uur, Wanden en Vloeren Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Iezie Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie help je klanten met het kiezen van wand- en vloertegels. Je werkt met moderne technieken, zoals QR-codes om tegels digitaal te tonen in hun huis. In de showroom kunnen klanten verschillende sferen ervaren. Je hebt elke dag 2 afspraken die al voor je zijn gepland. Je hoeft niet zelf te zoeken naar klanten. Je maakt klanten blij door hen goed te adviseren en te zorgen dat ze tevreden zijn met hun keuze. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Als verkoopadviseur bij dit bedrijf in wanden en vloeren ga jij werken met de nieuwste technieken. De showroom is voorzien van stijlstudio's, waarbij de klanten kunnen ervaren welke sfeer zij prettig vinden. Daarnaast ga je werken met QR-codes om de tegels die de klant mooi vindt digitaal te bekijken in hun eigen woning. Hier heeft het bedrijf een mooie tool voor die makkelijk te gebruiken is. Op deze manier kun je als verkoopadviseur een nog beter advies uitbrengen naar de klant.
Je krijgt voornamelijk te maken met klanten die een nieuwbouwwoning hebben gekocht. Zij komen hun tegelontwerp bij jou uitzoeken. Aan jou de taak om hen te adviseren in wat mogelijk is.

Er is keuze uit meer dan 2000 verschillende wand- en vloertegels, dus jouw advies is daarbij onmisbaar.
In de functie als verkoopadviseur heb je 2 afspraken per dag. Eén afspraak in de ochtend en één afspraak in de middag van gemiddeld 1,5 tot 2 uur. En weet je wat hier zo fijn aan is? Je hoeft deze afspraken niet zelf in te plannen, maar dat wordt voor jou gedaan. Koude acquisitie is dus geen onderdeel van de functie.

Wat ga jij doen?
Jij gaat de klanten ontvangen en verkoopgesprekken met hen voeren. Je brengt de wensen van de klanten in kaart en adviseert hen voor hun tegelontwerp. Jij zorgt ervoor dat alle klanten tevreden de winkel verlaten.

Verder ga jij:
  • Aanbiedingen maken voor de klanten
  • Digitaal verwerken van offertes en orders


Gevraagd

Wie ben jij?
Je werkt met passie en een commerciële drive. Door jouw communicatieve en sociale vaardigheden in te zetten weet je klanten te overtuigen en te binden. Je wordt blij van een dynamische werkomgeving waar je constant moet schakelen. Je krijgt namelijk te maken met diverse klanten die ieder een andere benadering vereisen. Je denkt met de klant mee en komt met een onderbouwd advies. Kwaliteit en service is jouw “middle name”.

Ervaring in een soortgelijke functie is niet vereist. Waar wij wel naar kijken is jouw enthousiasme, mentaliteit en zelfstandigheid. Ambitie is ook belangrijk, omdat er veel geleerd moet worden in deze functie. Het bedrijf heeft een duidelijk stappenplan uitgestippeld voor iedere nieuwe medewerker. Jij bent bereid om deze te volgen, zodat je wordt opgeleid tot ervaren verkoopadviseur.

Functie-eisen:
  • Beschikbaar om te werken op zaterdag van 10.00 tot 16.00
  • Ervaring met Microsoft Office
  • Het kan zijn dat er in de toekomst een koopavond wordt geïntroduceerd, als deze er komt word je daar wel verwacht. (Op het moment is dit nog niet van belang)


Aanbod

Dit zoek jij verder in een baan
Een innovatief bedrijf met veel oog voor persoonlijke aandacht, zowel voor de klant als intern. De werksfeer binnen dit familiebedrijf is open en informeel. Je komt terecht in een moderne werkomgeving die van alle gemakken is voorzien, zoals digitale tools. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt in de praktijk opgeleid.

Het bedrijf hecht veel waarde aan gezelligheid en daarom hebben zij een aantal keer per jaar leuke uitjes met het team. Eén keer in de 2 jaar gaan zij zelf een weekend weg naar wisselende bestemmingen (in Nederland, maar ook Ibiza en Malaga doen mee).
  • Werktijd: di-vr van 08.30 tot 17.00 en za van 10.00 tot 16.00
  • Groei- en ontwikkelmogelijkheden (ook in salaris) die intern duidelijk zijn uitgestippeld middels een stappenplan
  • 25 vakantiedagen, bedrijfstakpensioen en reiskostenvergoeding
  • Bonusregeling
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Leveranciers- en beursbezoek om je kennis op peil te houden
*Een dag meelopen is onderdeel van de selectieprocedure*

Wie is Iezie Werkt?
Iezie Werkt brengt talent en bedrijven samen tot een passende match, waarbij de persoonlijkheid en bedrijfscultuur centraal staan. Via ons netwerk helpen wij jou aan een passende vaste baan (fulltime of parttime).
___
Vragen? Neem voor meer info contact op met Anna Nieburg via telefoon: 0174-405428 of via whatsapp: +31174405428
Bekijk de vacature ook op onze website:
❗❗❗ Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in