+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moordrecht.
Laad meer vacatures

Verkoopadviseur Moordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HBM Machines

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Heb je een passie voor techniek en gereedschap? Hou je van klussen en deel je graag jouw kennis met anderen? Dan is deze baan perfect voor jou! Je werkt in een grote showroom met veel verschillende gereedschappen en machines. Je helpt klanten met het vinden van de juiste producten en geeft advies over hoe ze deze kunnen gebruiken. Je werkt in een leuk team en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Plus, je krijgt korting op onze producten en een bonus als het goed gaat met het bedrijf. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een passie voor techniek, gereedschap en machines of ben je een handige klusser? Ben je graag dagelijks bezig met gereedschap en deel je dit enthousiasme met klanten? Dan is dit de functie voor jou!

Wat ga je doen?

Onze showroom in Moordrecht is dé snoepwinkel voor iedere klusser met twee rechterhanden. Op 1.400m2 vind je ruim 5.000 artikelen. Dit wordt jouw werkterrein. Iedere dag zorgen we er samen voor dat de winkel netjes en goed gevuld is. We heten onze klanten welkom en zorgen ervoor dat ze niet alleen de locatie van onze producten te weten komen, maar ook het juiste advies krijgen.

Dit is waar jij om de hoek komt kijken. Door jouw brede kennis van onze producten en hoe je deze moet gebruiken, weet jij precies wat onze klant zoekt bij zijn of haar project. Jij zorgt ervoor dat ze niet alleen het juiste gereedschap en wat erbij hoort krijgen, maar ook geadviseerd zijn in het gebruik hiervan. Als je een klant hebt die zelf al veel technische kennis heeft, weet je deze tóch nog te verrassen met jouw advies.

Wanneer je samen met de klant alle artikelen bij elkaar hebt gezocht, verwijs je hem of haar naar je collega’s beneden aan de balie waar zij hun nieuwe speeltjes af kunnen rekenen en vervolgens op kunnen halen bij de afhaalbalie. Weer een tevreden klant!

Jouw werkzaamheden

  • Je zet de vraag van de klant om naar de producten die ze nodig hebben en helpt hen deze te vinden;
  • Je staat klanten te woord over technische productinformatie en doet prijsopgaves;
  • Je werkt nauw samen met jouw collega’s en naast een inhoudelijke adviserende rol, ondersteun je dagelijks jouw collega’s bij de balie in de werkzaamheden;
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van een deel van de winkel en vult aan waar nodig.

Dit bieden wij

  • Een afwisselende baan bij een snel groeiend, internationaal georiënteerd bedrijf;
  • Een gezellige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een goede pensioenregeling met een lage werknemerspremie;
  • Personeelskorting op onze artikelen;
  • Een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
  • Een bonusregeling, deze is afhankelijk van het bedrijfsresultaat en kan oplopen tot 1,5 maandsalaris!
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in een technische of commerciële richting;
  • Je bent enthousiast en leergierig;
  • Je hebt een positieve houding en staat klaar voor je klant én collega’s;
  • Je bent minimaal 1 keer in de 2 weken beschikbaar op zaterdag;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en sluit je je graag aan bij het HBM-team? Stuur ons dan je sollicitatie! Eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter Saskia Bel via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 86 84 95 75. Ze vertelt je graag meer over de functie en werken bij HBM.

Over HBM Machines

HBM Machines is meer dan 50 jaar geleden gestart als familiebedrijf. Wat ooit begon als gereedschapswinkel in Gouda, is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste leveranciers van machines, gereedschap en toebehoren. Onze ruim 9.000 producten zijn verdeeld over 7 categorieën, namelijk: Werkplaatsinrichting, Gereedschap, Bouw, Automotive, Metaalbewerking, Houtbewerking en Buiten & Tuin.

Afgelopen jaren hebben wij een sterke online groei doorgemaakt en hebben we ook in Duitsland & Frankrijk onze digitale winkel geopend. Dit is echter pas het beginpunt: we hebben de ambitie om de grootste online gereedschapswinkel van West-Europa te worden!
Wij zijn ervan overtuigd dat het juiste gereedschap het halve werk is. Daarom maken wij kwalitatief goed gereedschap toegankelijk voor iedereen en hanteren we scherpe en eerlijke prijzen. Daarnaast beloven we dat wij ‘werkelijk alles voor jouw werkplaats’ hebben. HBM machines heeft een breed en diep assortiment in machines, gereedschappen en toebehoren. We zijn continu bezig met ons assortiment zodat alles wat men in gedachten heeft voor zijn of haar werkplaats bij ons kan vinden.
HBM machines is groot geworden door passie voor het vak, groot te durven denken en het continu uitdagen van onszelf. Zo zien we altijd nieuwe kansen en boren we nieuwe markten aan. Continu verleggen we onze grenzen en daarmee ons assortiment.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in