+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Freelance Fullstack Java Developer Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jelling IT Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken ervaren Fullstack JAVA Developers voor leuke projecten. Je komt in een team met informele sfeer en werkt aan projecten voor grote klanten. Het mooie is dat je zelf kiest hoe je werkt: als freelancer of in loondienst. Alles is mogelijk. Dit geeft jou de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jou past. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, is dit misschien wel de kans voor jou. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. 

Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! 

Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben van een maandelijks inkomen dan is dat ook OK. Alles is bespreekbaar. 

Wil je meer weten neem dan snel contact met ons op! 



Gevraagd

Wij zijn op zoek naar ervaren developers die goede kennis hebben van JAVA, .NET of Python.  Ben jij een ervaren software architect of een uitstekende devops specialist dan komen we ook graag met je in contact. 



Aanbod

  • Een goed salaris of uurtarief dat is afgestemd op basis van jouw kennis en ervaring;
  • De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen en opleidingen of cursussen te volgen;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8,33% vakantiegeld.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overleg. 


Bedrijfsomschrijving

Kom werken bij het meest interessante bedrijf voor freelancers in Zuid Holland! Het betreft een platte organisatie waar een informele sfeer hangt. In totaal werken er zo'n 35 developers aan mooie opdrachten op projectbasis. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in JAVA Fullstack en C#. Binnen deze organisatie krijg jij alle vrijheid om te werken hoe jij dat wilt. Er is een goede balans tussen de verschillende opdrachten in groot en klein en er wordt echt gekeken naar wat bij jou past. Ben jij een ervaren developer en wil jij een stap zetten naar freelance maar durf je dat niet? Dan wordt je bij deze opdrachtgever begeleid en kan je ervoor kiezen om te starten in loondienst. Ben je freelancer en wil je eigenlijk terug naar vast dan is dat hier ook mogelijk. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in