+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leidschendam.
Laad meer vacatures

Assistent Manager bij Dutch Homemade in Westfield Mall of the Netherlands Leidschendam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Dutch Homemade

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Dutch Homemade opent een nieuwe winkel en zoekt een assistent manager. Je helpt de filiaalmanager en zorgt dat alles goed loopt. Je maakt roosters, beheert de voorraad en leidt het team. Je moet goed kunnen communiceren, problemen oplossen en mensen motiveren. Ervaring is fijn, maar ook zonder kun je solliciteren. Je krijgt een goed salaris en kunt groeien in je werk. Een kans om deel uit te maken van een groeiend bedrijf en het verschil te maken voor klanten. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die klaarstaat om nieuwe kansen te grijpen en vol enthousiasme opzoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Dutch Homemade opent binnenkort een splinternieuwe winkel in the Westfield Mall of the Netherlands en we hebben JOU nodig!

Als assistent manager speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de filiaalmanager en het waarborgen van een soepele werking van de winkel. Je bent mede verantwoordelijk voor het maken van de roosters, het beheren van de voorraad, het plaatsen van bestellingen en het leiden van het team om een optimale werkomgeving te creëren.

We zoeken iemand die gedreven, resultaatgericht, proactief en communicatief vaardig is. Je bent in staat om prioriteiten te stellen, problemen op te lossen en het team te motiveren om hun beste werk te leveren. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pluspunt, maar we staan ook open voor gemotiveerde kandidaten die klaar zijn voor een nieuwe stap in hun carrière.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om deel uit te maken van een groeiend bedrijf en een positieve impact te hebben op de winkelervaring van onze klanten. We bieden een competitief salaris en een stimulerende werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en kunt groeien.

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar ons op en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe Assistant Manager bij Dutch Homemade.

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan het succes van onze winkel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in