+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.

CNC frezer Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

De opdrachtgever is opzoek naar een CNC frezer. Als CNC frezer ben je verantwoordelijk voor de productie van kettingwielen uit diverse staalsoorten maar bijvoorbeeld ook uit kunststof. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en programmeren van computergestuurde CNC-freesmachines. Je leest technische tekeningen en specificaties om de juiste gereedschappen en programma's in te stellen. Je voert de benodigde metingen en controles uit om ervoor te zorgen dat het werkstuk aan de vereiste specificaties voldoet. Daarnaast voer je routinematig onderhoud uit aan de machines en zorg je voor een veilige en georganiseerde werkplek. Je werkt nauw samen met het productie- en engineeringteam om eventuele technische problemen op te lossen en te zorgen voor een efficiënte productie. Als CNC-frezer is het essentieel om nauwkeurig te werken, aandacht te besteden aan detail en te zorgen voor een hoogwaardige afwerking van de producten.

De CNC bewerkingsmachines programmeer je met Fanuc besturing en offline wordt er geprogrammeerd met o.a. OneCNC.



Gevraagd

  • Je hebt een opleiding werktuigbouwkunde gevolgd (of in deze richting) of je hebt door werkervaring het CNC frezen eigen gemaakt.
  • Jij vindt een goede werksfeer en leuke collega’s belangrijk.
  • Je hebt ervaring met meetgereedschappen, kunt technische tekeningen ‘lezen’, je weet hoe je een machine productie gereed maakt en je kunt materiaalbewerkingen uitvoeren.


Aanbod

  • Een passend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioen).
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een gezellige informele werkplek waar je jezelf kan ontwikkelen.
  • Iedere vrijdag een vrijdagmiddagborrel.
  • Een functie waarin je kan doorgroeien (als je dit wilt).

Meer informatie

Binnen dit bedrijf vinden ze het belangrijk dat werknemers zich verder kunnen ontwikkelen (binnen en/of buiten je vakgebied). Dit kan bijvoorbeeld door middel van het volgen van opleidingen.

Het bedrijf zit in een modern pand aan de A6 bij Lelystad. Er is nauw contact tussen de verschillende afdelingen van dit bedrijf. Op vrijdagmiddag wordt de week gezellig afgesloten met een drankje aan de bar in de kantine van de opdrachtgever. En vaak is er genoeg te vieren wat gepaard gaat met een middagsnack voor het hele team, kip van de KFC om de hoek of tijdens de jaarlijkse kerstborrel!

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


De opdrachtgever is een jong en modern Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in aandrijftechniek. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor diverse aandrijfproblemen in verschillende sectoren, waaronder machinebouw, automobielindustrie en verpakkingsindustrie. Met ruim 30 jaar ervaring, een eigen productie en toegang tot een wereldwijd netwerk van producenten, gaan ze geen uitdaging uit de weg. Ze leveren op maat gemaakte kettingen en kettingwielen, waarbij ze als enige bedrijf in Nederland hun eigen kettingwielen produceren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in