+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

CNC frezer Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

De opdrachtgever is opzoek naar een CNC frezer. Als CNC frezer ben je verantwoordelijk voor de productie van kettingwielen uit diverse staalsoorten maar bijvoorbeeld ook uit kunststof. Aanvragen komen binnen bij je collega’s van de binnendienst. De R&D medewerker maakt aan de hand van een 2D of 3D tekening een ontwerp van het gevraagde kettingwiel. Wanneer alle tekeningen gemaakt zijn en alles gecalculeerd is, zal jij als CNC frezer hét product wat voor hun op maat ontworpen is produceren; je kiest de juiste gereedschappen, stelt het programma in en spant het product op. Je zorgt er vervolgens voor dat het productieproces optimaal verloopt, je grijpt in waar nodig en je controleert het eindresultaat. Daarnaast denk je mee om het proces steeds verder te kunnen verbeteren.

De CNC bewerkingsmachines programmeer je met Fanuc besturing en offline wordt er geprogrammeerd met o.a. OneCNC.



Gevraagd

  • Je hebt een opleiding werktuigbouwkunde gevolgd of in de richting hiervan of hebt door werkervaring je het CNC frezen eigen gemaakt.
  • Je hebt ervaring als CNC Frezer. Deze ervaring ook opgedaan zijn tijdens een stage! Je kunt zelfstandig een CNC freesbank instellen en programmeren.
  • Anderen omschrijven jou als een loyale harde werker.
  • Jij vindt een goede werksfeer en leuke collega’s belangrijk.
  • Je hebt ervaring met meetgereedschappen, kunt technische tekeningen ‘lezen’, je weet hoe je een machine productie gereed maakt en je kunt materiaalbewerkingen uitvoeren.


Aanbod

  • Een passend salaris boven de cao (Klein Metaal) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioen en reiskostenregeling.
  • Een gezellige informele werkplek waar je jezelf kan ontwikkelen.
  • Een functie waarin je kan doorgroeien (als je dit wilt).
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels met collega’s.
  • Waardering voor je werk en bijdrage aan het bedrijf.

Meer informatie

Het succes van dit bedrijf is zonder twijfel te danken aan het betrokken management en de inzet van het enthousiaste en hechte team. De eigenaren van het bedrijf vinden het belangrijk dat werknemers zich verder kunnen ontwikkelen (binnen en buiten je vakgebied). Dit kan bijvoorbeeld door middel van het volgen van opleidingen. Nieuwe ideeën worden zeer gewaardeerd en het management staat altijd open voor een goed gesprek.

Het bedrijf zit in een modern pand aan de A6 bij Lelystad. Het kantoor, de werkplaats en magazijn zijn te vinden in hetzelfde gebouw. Er is nauw contact tussen de verschillende afdelingen van dit bedrijf.

Op vrijdagmiddag wordt de week gezellig afgesloten met een drankje aan de bar in de kantine van de opdrachtgever. En vaak is er genoeg te vieren wat gepaard gaat met een middagsnack voor het hele team of kip van de KFC om de hoek ! Daarnaast vinden ze het leuk om van tijd tot tijd als lunch een BBQ op eigen terrein te organiseren, doen ze graag aan uitgebreid kerst vieren en een uitje vindt ook jaarlijks plaats.

Heb jij interesse in bovenstaande vacature of wil je meer informatie? Contact opnemen kan per mail (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) of per WhatsApp (0622044498).

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Met ruim 30 jaar ervaring, een mooie werkplaats met hightech computergestuurde CNC-machines maakt dit bedrijf gebruik van haar eigen productiefaciliteiten. Daarnaast heeft het toegang tot een wereldwijd netwerk van producenten.Dit middelgrote bedrijf biedt passende oplossingen voor diverse aandrijfproblemen voor hun klanten uit met name de machinebouw, maar ook uit andere sectoren zoals de automobielindustrie, verpakkingsindustrie, voedingsmiddelenindustrie, afvalverbranding en recycling. In principe is geen aanvraag voor onze opdrachtgever te ingewikkeld en het hechte team gaat dan ook geen uitdaging uit de weg voor zijn klanten. De opdrachtgever gaat met klanten in gesprek, geeft advies, ontwerpt en levert vervolgens op maat gemaakte kettingen en kettingwielen. De productie van kettingwielen doet dit bedrijf zelf. Wat heel bijzonder is; onze opdrachtgever is het enige bedrijf in Nederland dat zelf zijn eigen kettingwielen produceert!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in