+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

CNC Draaier/Frezer Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een ervaren CNC draaier/frezer voor ons familiebedrijf in de regio van Zaandam. Bij ons werk je aan verschillende projecten en is geen week hetzelfde. We bieden goede salarissen, een pensioenregeling en de kans om door trainingen te groeien. Als je van afwisselend werk houdt en graag wilt leren, is deze baan iets voor jou. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren CNC draaier/frezer in de mooie regio van Zaandam. Heb je minimaal 1 jaar ervaring en wil je werken aan afwisselende projecten? Zo ja, dan is deze vacature wellicht iets voor jou. 


Organisatie

Wij zijn een familiebedrijf en sinds de jaren 50 actief binnen de plaatbewerking. Wij leveren zowel eenvoudige als complexe producten en leveren die wereldwijd aan onze klanten. Ons bedrijf bestaat uit meerdere afdelingen. Naast het plaatwerk hebben we ook een assemblagehal en een eigen R&D afdeling. Dit maakt dat wij onze klanten van A tot Z kunnen bedienen en mee kunnen denken in alle vraagstukken. Binnen ons bedrijf werken we met een team van tegen de 200 collega's. Er heerst een open cultuur waar iedereen goed met elkaar om gaat. Verder vinden we het belangrijk dat je bij ons kunt verder leren. We bieden dan ook diverse trainingen en opleidingen aan. 


Functie

In de functie van CNC draaier/frezer werk je aan de hand van de opdracht/tekening. Je maakt zowel seriematige als complexe onderdelen van halffabricaten. Je werkt hierbij op onze vaste locatie in Zaandam. Verder vragen we je ook mee te denken. Zie jij kans op verbetering? Dan horen wij dit natuurlijk graag. Aangezien we een breed pakket aan opdrachtgevers hebben is vaak geen week hetzelfde. Dit maakt het werk leuk en uitdagend tegelijk. 


Functie eisen

Voor de functie assemblagemonteur vragen wij:

  • Minimaal 1 jaar ervaring als CNC draaier/frezer
  • Kennis van Siemens of Heidenhain
  • Het zelfstandig tekening kunnen lezen 
  • Je bent prettig in de omgang
  • Je werkt veilig en gaat voor kwaliteit
Aanbod

Bij deze vacature CNC draaier/frezer hoort een uitstekend salaris, goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden met uiteraard een pensioenregeling. Daarnaast hebben wij intern diverse mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen. Wil je verder leren en doorgroeien? Dit kan bij ons. Afhankelijk van jouw ambities en wensen vertellen we je hier graag meer over. 


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Solliciteren kan direct via het solliciteren formulier. Vul je gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in