+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

CNC draaier Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een ervaren CNC draaier/frezer operator op zoek naar een uitdagende positie in Amsterdam Noord? Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons vooraanstaand gespecialiseerd staalbouw-, bewerkings- en leidingbedrijf binnen de scheepbouw. Gevestigd in de Haven van Amsterdam, zijn wij trots op het uitvoeren van grootschalige (zware) bouwwerkzaamheden en maritieme projecten. Als jij streeft naar excellentie en innovatie, nodigen wij je uit om verder te lezen.


Organisatie

Dit bedrijf is een vooraanstaand gespecialiseerd staalbouw-, bewerkings- en leidingbedrijf binnen de scheepbouw, in de Haven van Amsterdam. Met uitgebreide expertise zijn wij in staat om met succes grootschalige (zware) bouwwerkzaamheden en maritieme projecten uit te voeren. Dankzij jarenlange ervaring hebben we een solide kennisbasis opgebouwd in offshore, scheepsreparatie en nieuwbouw. Ons team bestaat uit toegewijde professionals die streven naar excellentie en innovatie.


Functie

Als CNC draaier/frezer operator speel je een cruciale rol in ons productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en programmeren van CNC-machines, waarbij je zorgt voor nauwkeurige bewerkingen van diverse materialen volgens specificaties en tekeningen. Samenwerking met het productieteam is van essentieel belang om de efficiëntie te maximaliseren en de hoogste kwaliteit te waarborgen. 


Functie eisen

Wat wij van jouw verwachten:

  • Aantoonbare ervaring als CNC draaier/frezer operator.
  • Technische opleiding of relevante werkervaring.
  • Kennis van CNC-programmering.
  • Beheersing van de Nederlandse taal.
  • Woonachtig binnen een straal van 30 km van Amsterdam Noord. 
Aanbod

Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin jouw vakmanschap volledig tot zijn recht komt. Naast een competitief salaris voorzien wij in goede secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Als lid van ons enthousiaste team draag je bij aan innovatieve projecten in de maritieme sector. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor ons succes. 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan uitdagende projecten binnen de scheepbouw.


Sollicitatie

Bij interesse kan je ons bereiken via telefoonnummer: 020-7058140 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in