+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Co-teacher groep 4 Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.321 - € 5.862 p/m

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Voor een dynamische school in de omgeving van Lelystad zijn we op zoek naar een co-teacher voor groep 4 (0,4-1,0 fte). Sta je al een aantal jaar voor de klas en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je aantoonbare ervaring met coachen, bijvoorbeeld omdat dat je de opleiding tot schoolopleider hebt gevolgd? Lees dan snel verder!


Functie informatie

Momenteel werken er twee leerkrachtondersteuners op deze groep, die met name op het didactische vlak ondersteuning nodig hebben. We zijn dan ook op zoek naar iemand die op dit vlak écht sterk in zijn schoenen staat. Daarom bestaat jouw functie uit twee taken:

  • Het lesgeven aan de groep, waarbij je een sterk voorbeeld bent voor jouw collega's;
  • Het coachen en opleiden van je collega's.

De vacature is voor minimaal 0,4 fte en maximaal 1,0 fte waarbij er in overleg zowel hele als halve dagen gewerkt kan worden. Het betreft een vacature tot het einde van het schooljaar. De startdatum is in overleg, maar in principe zo snel mogelijk! Je gaat werken op een school waar de eigen verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd om tot een goed leerproces te komen. De school staat voor een goede samenwerking tussen leerlingen, ouders, leerkrachten en partners.

Zie jij jezelf als leerkracht voor deze groep én als coach voor jouw collega's, en ben jij voor minimaal 0,4 fte beschikbaar? Reageer dan snel op deze vacature!


Wat wij vragen

✓ Je bent in het bezit van je pabo-diploma; ✓ Je bent pedagogisch en didactisch erg vaardig en kunt dit overdragen aan je collega's; ✓ Je hebt aantoonbare ervaring met coachen; ✓ Je kunt een herstelplan voor deze groep opstellen en implementeren.


Wat wij bieden

✓ Salaris conform cao primair onderwijs. schaal LC €3321 - €5862; ✓ Een aanstelling van 0,4 - 1 fte per direct tot einde schooljaar; ✓ Tijdens de opdracht staat jouw adviseur voor je klaar voor begeleiding op maat; ✓ Toegang tot de digitale leeromgeving: KlasMastr.


Sollicitatieproces

Wanneer je nieuwsgierig bent naar deze kans mag je contact opnemen met Isa Beuving. Dit kun je doen door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je mag ook bellen of een WhatsApp-berichtje sturen naar 06 15 31 20 67. Nu al enthousiast? Solliciteer dan meteen via de knop hieronder!

Wanneer we met elkaar gesproken hebben en de praktische zaken hebben doorgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek in, dit kan zowel bij ons op locatie in Zwolle of, als je wat ver moet reizen, via MS-Teams. Naast het kennismaken zijn wij daarna uiteraard benieuwd of je de geschikte kandidaat bent en of we deze school blij kunnen maken met jou als leerkracht. Neem gerust contact op, we komen er samen vast uit. We zien je appje, mailtje of belletje graag tegemoet.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in