+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 4 Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Geen losse vakken aardrijkskunde, geschiedenis en biologie, maar thematisch werken aan wereldoriëntatie door middel van IPC. Spreekt jou dit aan? Dat is mooi! Voor een IPC-school in de buurt van Lelystad zoeken we een warme leerkracht voor groep 4 (0,6 fte) die ieder kind op zijn eigen manier kan laten schitteren.


Functie informatie

Voor een leuke school in de buurt van Lelystad zijn we op zoek naar een leerkracht voor groep 4. Het betreft een vacature van 0,6 fte. Ben jij de leerkracht die een bijdrage wil leveren aan hoge onderwijskwaliteit?

Op de school wordt thematisch gewerkt met behulp van IPC (International Primary Curriculum), waarmee er veel aandacht is voor de '21st-century skills' oftewel toekomstgerichte vaardigheden. Je komt terecht op een Vreedzame School: een democratische gemeenschap waarin kinderen een stem krijgen en actief worden aangesproken op hun verantwoordelijkheid voor hun omgeving en de samenleving.

Het team waarin je terecht komt is sterk en divers. Er is een goede focus op het verstevigen en verder uitbouwen van het onderwijs en het behalen van hogere opbrengsten.


Wat wij vragen

✓ Je bent (bijna) in het bezit van je pabo-diploma.


Wat wij bieden

✓ Salaris conform cao primair onderwijs (€3301-€5030); ✓ Een aanstelling van 0,6 fte per direct tot einde schooljaar; ✓ Tijdens de opdracht staat jouw adviseur voor je klaar voor begeleiding op maat; ✓ Toegang tot de digitale leeromgeving: KlasMastr.


Sollicitatieproces

Wanneer je enthousiast wordt van deze vacature nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Dat kan direct via onderstaande knop. Je mag ook contact opnemen met Isa Beuving, door een mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of te bellen . Een WhatsApp-berichtje sturen mag ook!

Wanneer we met elkaar gesproken hebben en de praktische zaken hebben doorgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek in, dit kan zowel bij ons op locatie in Zwolle of, als je wat ver moet reizen, via MS-Teams. Naast het kennismaken zijn wij daarna uiteraard benieuwd of je de geschikte kandidaat bent en of we deze school blij kunnen maken met jou als leerkracht. Neem gerust contact op, we komen er samen vast uit. We zien je appje, mailtje of belletje graag tegemoet.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in