+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Senior R&D Projectmanager Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SASJA careers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de voorhoede van de energietransitie en speel een cruciale rol in het ontwerpen en lanceren van de nieuwe generatie transformatorstations. Als Senior Project Manager leid je niet alleen je eigen project, maar draag je ook bij aan het overkoepelende projectportfolio. Werk samen met een divers team van experts en geniet van een werkomgeving waar naast werk ook leuke activiteiten worden georganiseerd, van online escaperooms tot bowlingavonden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit zijn je belangrijkste taken

Er ligt een grote uitdaging rondom de energietransitie en congestie. Simpel gezegd, het energienet is vol. Op dit moment hebben we een groei van 32% binnen onze afdeling en wij willen graag aan deze vraag voldoen. Dit betekent dat er veel nieuwe transformatorstations nodig zijn, waardoor er een nieuwe generatie stations moet worden ontworpen en gelanceerd. Om dit voor elkaar te krijgen, werken we binnen onze organisatie samen met verschillende disciplines binnen R&D zoals mechanical-, en electrical engineering, technical-writers en projectmanagement. Als projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van de nieuwe transformatorstations en ben je continue aan het zoeken en implementeren van verbeteringen. Daarnaast houd jij je bezig met de volgende taken:
Constructief en kritisch naar de opdracht kijken en deze helpen te verbeteren alvorens te accepteren;
Met behulp van het multidisciplinair projectteam een integraal, gedragen en realistisch projectplan bouwen (zowel collega’s van de afdelingen; R&D, productie, kwaliteit, productmanagement en inkoop) Het projectteam organiseren en managen zo dat ze in staat zijn het project plan uit te voeren;
Het monitoren en controleren van de voortgang en waar nodig ingrijpen en escaleren;
Rapporteren over de voortgang richting managers van verschillende afdelingen in jouw projectteam.
Als Senior project Manager ben je niet alleen verantwoordelijk voor je eigen project, maar zal je ook zorg dragen op het niveau over alle projecten. Dit houdt het volgende in:
Afstemmen en managen van projecten portfolio’s als geheel met de relevante teamleiders;
Uitrollen van projectmanagement processen over SGS;
Managen, coachen en begeleiden van de andere projectmanagers.


Hier kom je te werken

Met transformatorstations, energieopslagsystemen, laadstations voor elektrische voertuigen en een divers portfolio aan andere producten en diensten heeft onze opdrachtgever een centrale en verbindende rol in het energienetwerk. De transformatorstations voorzien miljoenen huishoudens en bedrijven van energie, terwijl dagelijks duizenden elektrische voertuigen gebruik maken van de laadstations bij onze opdrachtgever. Het energieopslagsysteem wordt gebruikt voor toepassingen als loadbalancing, energiehandel, frequentieregulering en het creëren van autonome elektriciteitsnetten in combinatie met zonne- of windenergie. Met haar grote assortiment in eigen huis ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator bouwt zij aan het elektriciteitsnet van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.


Dit krijgt je ervoor terug

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeën, initiatieven én ondernemerschap. Alfen is een snelgroeiend bedrijf dat met een duidelijke focus bezig is de markt te veroveren en zich richt op de energietransitie. Dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer, waar naast werk, ook activiteiten deel uitmaken van de cultuur van onze opdrachtgever. Hierbij kun je denken aan een online escaperoom, gezellige quiz met bijbehorende snacks, een bowlingavond, bezoek aan de wedstrijden van Almere City, wadlopen en nog veel meer.

Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket met een telefoon, laptop en elektrische auto. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen en 13 ADV per jaar omdat wij het ook belangrijk vinden dat je regelmatig kunt ontspannen én geven we je mogelijkheden om je als professional te blijven ontwikkelen.


Dit heb je nodig

Wij zoeken een stevige, professioneel kritische-, en authentieke persoonlijkheid, die in staat is om met een team resultaten te bereiken. Voor een goede match zien wij in jouw cv graag terug dat jij: 
Beschikt over afgeronde relevante technische hbo of master opleiding;
Minimaal 5 jaar werkervaring hebt opgedaan in een projectmanagers rol; 
Bij voorkeur ook ervaring met het ontwikkelen van producten in de maakindustrie, bij idealiter in de elektrotechnische branche, of bijvoorbeeld bij een ingenieursbureau;
Aantoonbare ervaring hebt met het organiseren van werkzaamheden en het oplossen van problemen in een ontwikkelomgeving met multidisciplinaire teams; 
Projectmanagement certificering hebt zoals IPMA, PMI of soortgelijk.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in