+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Weekendhulp Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken weekendhulpen die van tuinieren houden voor verschillende afdelingen. Werk op zaterdag/zondag en soms doordeweeks. Ideaal als je van groen houdt en klanten helpen leuk vindt. Je werkt in een groene, lichte omgeving met fijne collega's. Er is veel afwisseling en je kunt je kennis in de praktijk brengen. Dit is je kans als je van tuinmeubelen, bbq's, dieren of groen houdt! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor diverse afdelingen zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste hulpen voor in de weekenden. Heb jij affiniteit met tuinmeubelen, bbq's, dier/vijver of groen? Solliciteer dan direct!

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop, je hebt daarom een klantvriendelijke houding. Volg je een tuincentrum/groen gerelateerde opleiding? Bij ons kan je de theorie in de praktijk brengen!

Werktijden:
Je werkt op zaterdag en/of zondag, maar je bent beschikbaar voor beide weekenddagen. Daarnaast is het ook mogelijk om doordeweeks te werken, bijvoorbeeld als je een dagje vrij bent of na schooltijd. Heb je vakantie, een tussenjaar of gewoon een lange periode geen/weinig school? Dan kunnen we bespreken op welke afdelingen we je hulp goed kunnen gebruiken.

Profiel:
Je bent minimaal 14 jaar.
Je bent servicegericht, representatief, collegiaal en betrokken.
Je hebt oog voor details en bent cijfermatig aangelegd. Daarnaast is werken met een computer/kassa voor jou geen probleem.

Wij bieden:
Een sterk afwisselende baan in een groene, lichte, dynamische omgeving waarbij jij, samen met je deskundige collega’s, altijd voor onze klanten klaarstaat. Een baan die uitdaging biedt en waar de werksfeer zich kenmerkt als collegiaal. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en op basis van de CAO Retail “Non food”.

Solliciteren:

Zie jij jezelf al werken in deze functie?  Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Bij voorkeur het formulier zo volledig mogelijk invullen. Geef in je motivatie duidelijk aan waarom je bij ons wil werken en op welke afdeling je zou willen werken.

Sollicitaties die niet voldoen aan bovenstaande criteria worden niet in behandeling genomen.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE ADVERTENTIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in