+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Woonbegeleider Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kwintes

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.595 - € 3.541 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je echt het verschil kunt maken? Als woonbegeleider bij team de Veste, maak je deel uit van een hecht team dat zorgt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Je helpt cliënten met hun dagelijkse leven en bouwt aan een vertrouwensband. Bij ons krijg je de kans om te groeien en jezelf te zijn. We bieden een goed salaris, een eindejaarsuitkering, en veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen. Plus, je kunt profiteren van korting op sporten en leuke uitjes. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

“Zoek niet verder dit is jouw job”  

Alex Rimini, Woonbegeleider

Voor onze cliënten van team de Veste in Lelystad is Kwintes tijdelijk op zoek naar een nieuwe woonbegeleider ter aanvulling van het team, voor een periode van 6 maanden!

Als woonbegeleider heb je een actieve rol in de dagelijkse activiteiten binnen de woonvorm. Je zorgt ervoor dat de cliënt in zijn directe omgeving goed kan functioneren. Op basis van vastgestelde plannen bied je begeleiding en ondersteuning. Je signaleert (toenemende) problematiek. Je bouwt een vertrouwensband op met cliënten en biedt waar nodig praktische hulp bijvoorbeeld door samen de woning schoon te maken. Ook lever je een bijdrage aan de administratie, registratie en rapportage.

De begeleiding van cliënten staat voorop, maar ook is er veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk. Ieder teamlid is aandacht functionaris van een onderwerp binnen het team, waarbij je invulling geeft aan de inhoud ervan. In deze functie werk je in afwisselende dag-, avond- en weekenddiensten, die je samen met je team inroostert.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2.000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!


Jouw werkplek

Team de Veste is een geweldig team vol humor en gezelligheid, zowel met onze bewoners maar zeker ook met ons als collega’s onder elkaar. Ons team bestaat uit 17 collega’s in de functies van huishoudelijke dienst, stagiaires, woonbegeleiders en persoonlijk begeleiders. We werken nauw samen met het expert team van Kwintes en onze manager zodat er korte lijnen zijn en er snel geschakeld kan worden. Alle functies werken nauw samen, er is een open sfeer waardoor we elkaar kunnen motiveren en elkaar feedback kunnen geven, dit alles om voor onze bewoners de best mogelijke zorg te kunnen waarborgen. De cliënten die onder de zorg van het team de Veste vallen hebben een psychische kwetsbaarheid met een diversiteit aan psychische problematiek. De cliënten wonen zelfstandig of in groepsverband op een steenworp afstand van het kantoor van de begeleiding. Er is sprake van geplande en ongeplande zorg. Dat maakt de begeleiding zeer divers en dynamisch.


Wat we van jou verwachten

Als woonbegeleider is het van groot belang dat je assertief bent en stevige in je schoenen staat. Je spreekt de taal van de cliënten. Je bent vasthoudend en kunt goed je grenzen aangeven. Je kunt feedback geven én ontvangen en durft mensen aan te spreken, zowel collega’s als cliënten. Je staat klaar voor collega’s en kunt dat andersom ook verwachten. Kortom; we zoeken een betrokken collega met een passie voor onze dienstverlening, die samenwerken hoog in het vaandel heeft staan!

Wat we verder belangrijk vinden:

  • Een afgeronde relevante MBO niveau 4 (zorg)opleiding.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring (incl. stages) in een soortgelijke functie.
  • Ervaring of een sterke affiniteit met de doelgroep.
  • Flexibele inzetbaar i.v.m. je onregelmatige diensten.
Ons aanbod
  • Een goed salaris (tussen € 2.595,- en € 3.541,- op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 40).
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de afdeling leren en ontwikkelen als extern.
  • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit.

Informatie en solliciteren:
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online voor interne sollicitanten via het portaal en voor externe sollicitanten via deze website. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie. Neem voor meer informatie contact op met Jessica van den Enden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06- 11479156. Het nagaan van een referentie is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in