+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Woonbegeleider Flexpool Flevoland Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kwintes

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.595 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je echt het verschil kunt maken? Als woonbegeleider bij Kwintes help je mensen met een kwetsbaarheid. Je werkt op verschillende plekken en met verschillende mensen. Je bent flexibel en werkt op verschillende tijden. Je helpt cliënten met hun dagelijkse leven en zorgt voor een goede sfeer. Bij ons krijg je de kans om te groeien en leren. Ook bieden we korting op sporten en dagjes uit. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij flexibel en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou voor diverse teams en woonvormen in Flevoland als gemotiveerde woonbegeleider!

In de rol van woonbegeleider in onze flexpool word je wekelijks ingezet voor minimaal 16 uur en maximaal 32 uur, waardoor je waardevolle ervaring opdoet in de begeleiding van verschillende doelgroepen bij Kwintes. Als flexpool woonbegeleider ben je flexibel inzetbaar en wordt er een beroep op je gedaan bij ongeplande roosterwijzigingen, afwezigheid door ziekte en in crisissituaties. Je zult diverse diensten draaien, waaronder dagen, avonden en weekenden, wat vraagt om een aanzienlijke mate van flexibiliteit in je werkrooster.

Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Cliënten stellen deze samen op met hun persoonlijk begeleider. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen waarbij je een sterke signalerende functie hebt t.a.v. hun psychisch welbevinden. Je stimuleert cliënten met het stabiel toepassen van oplossingen voor hun specifieke situatie. Je biedt proactief praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Daarnaast ben je groepsbegeleider waarbij je tijdens gezamenlijke groepsmomenten, zoals eetmomenten, zorgt voor structuur en een goede sfeer. Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage. De begeleiding van de cliënten staat voorop maar er is ook ruimte om mee te denken en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de teams.


Jouw werkplek

Binnen de regio Flevoland maak je deel uit van het flexpool team, waarin je als collega een essentiële functie vervult. Op verschillende locaties van Kwintes word je flexibel ingezet, waarbij je te maken krijgt met uiteenlopende doelgroepen, variërend in leeftijd en problematiek. De teams waarmee je samenwerkt, bestaan voornamelijk uit woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders en slaapwachten.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!


Wat we van jou verwachten

Flexpool medewerker zijn vraagt om snel te kunnen schakelen, zowel in je planning als in je gedrag. Van jou verwachten we dat je je goed kunt inleven en dat je toegankelijk bent. Je bent klantgericht en een teamspeler. Je kunt grenzen stellen en proactief, zelfstandig en evenwichtig handelen. Kwintes is altijd in beweging, je staat daarom open voor nieuwe ontwikkelingen.

Verder verwachten we:

  • Een afgeronde relevante mbo-niveau 4 opleiding.
  • Bij voorkeur werkervaring in de GGZ.
  • Kennis van psychiatrische ziektebeelden en psychosociale problematiek.
  • Dat je flexibel inzetbaar en oproepbaar bent van maandag t/m zondag en soms op nachtdiensten en feestdagen.
Ons aanbod
  • Een goed salaris (tussen € 2.595-- en € 3.541, -- op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 40).
  • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
  • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en vakantiegeld in mei van 8%.
  • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de afdeling leren & ontwikkelen als extern.
  • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit.
  • Een telefoon van Kwintes.

Solliciteren:
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online voor interne sollicitanten via het portaal en voor externe sollicitanten via deze website. Naast een cv ontvangen we ook graag je motivatie (is optioneel). Neem voor meer informatie contact op met Jessica van den Enden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06- 11479156. Bij indiensttreding vragen we om een VOG (verklaring omtrent gedrag). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in