+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Adviseur kwaliteit Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 7.500 p/m

Vacature in het kort

Als adviseur kwaliteit speel je een cruciale rol in het optimaliseren van complexe processen en beleidslijnen. Je bent de drijvende kracht achter het identificeren, ontwerpen en uitvoeren van innovatieve oplossingen. Jouw werk draagt bij aan het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit binnen de organisatie. Een unieke kans om je expertise in te zetten en bij te dragen aan maatschappelijk belang. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het identificeren, opstarten, ontwerpen, uitvoeren, evalueren en adviseren van de organisatie en het management op het gebied van processen, kwaliteit, wet- en regelgeving, intern en extern beleid. Dit is cruciaal voor het optimaliseren van diverse (complexe) processen, beleidslijnen en andere vraagstukken. Vaak vereist dit het bedenken van innovatieve oplossingen.

Primair fungeer je als adviseur: je onderzoekt, meet en analyseert diverse processen binnen de organisatie om de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. Je formuleert aanbevelingen ter verbetering van de kwaliteit en ziet toe op de implementatie ervan.


Functie eisen
  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding, Bedrijfskunde of een aanvullende opleiding in kwaliteits- en procesmanagement
  • Meerdere jaren ervaring als Adviseur Kwaliteit of vergelijkbaar
  • Meerdere jaren ervaring als Adviseur Kwaliteit of vergelijkbaar

Werk je als zzp'er en wil je graag als adviseur kwaliteit aan de slag bij de OFGV via Maandag? Ik vertel je graag over de mogelijkheden!


Over het bedrijf

De Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) is in 2013 opgericht. Ons doel: een robuuste uitvoeringsorganisatie die adequaat de omgevingstaken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving uitvoert voor alle deelnemende partijen. Door bundeling van ervaring en een grote diversiteit aan kennis bij de OFGV verbetert de kwaliteit en de integraliteit van de uitvoering van deze taken. De OFGV is verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk, maar de deelnemende partijen blijven bevoegd gezag en daarmee bestuurlijk verantwoordelijk.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Adviseur kwaliteit die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in