+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leusden.
Laad meer vacatures

Assistent Category Manager Leusden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons kom je te werken in een team waarin je echt het verschil kunt maken. Elke dag is anders, maar altijd vol uitdagingen. Je werkt samen met verschillende teams en leert veel van elkaar. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook veel flexibiliteit. Je kunt deels thuiswerken en je werktijden aanpassen. Daarnaast zijn er mooie extra s zoals korting op ons assortiment, opleidingsmogelijkheden en zelfs korting op sporten. Je wordt deel van een hecht team waar plezier in het werk belangrijk is. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om binnenkort verantwoordelijk te zijn voor een productgroep bij dé marktleider in do-it-yourself? Als jij energie krijgt van een commerciële rol en barst van ambitie, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken collega’s die willen groeien, die van verantwoordelijkheid houden en die een ondernemende instelling hebben. Als dit jou aanspreekt, lees dan snel verder!

Een willekeurige dag op jouw werk
Bij binnenkomst merk je dat je niet de enige bent die zin had om naar kantoor te gaan: er hangt een leuke sfeer en je kletst wat bij met een aantal collega's die je tegenkomt. 

Vandaag start je met een meeting, want er staat een grote assortimentswissel op de agenda. Veel collega's van andere multidisciplinaire teams zijn betrokken zoals Inkoop, Space Management en Planning. Je werkt graag met hen samen, omdat je veel van hen en over hun vakgebieden kan leren. Waar je kan, wil je alvast een en ander voorbereiden en een goede planning is daarbij cruciaal. Zodra je daar een begin mee hebt gemaakt, ga je verder met de promotiekalender (folder, digitale folder, nieuwsbrief etc.). Op basis van de beschikbare cijfers, trends in de markt en het assortiment maak jij de promotieplanning. Er vallen je een paar dingen op en je doet direct een paar voorstellen aan de Category Manager en stemt dit vervolgens af met de leveranciers. 

De ochtend is al weer bijna voorbij en voordat je gaat lunchen met je collega's, voer je nog even vlot (en correct!) een aantal prijsmutaties door in het systeem. En dan... lunch! Het is heerlijk weer en met je collega's lunch je gezellig aan de grote picknick tafels op het terras. Nu de weersvoorspellingen zo goed zijn, spreken jullie gelijk af om vrijdagmiddag een terrasje bij het café verderop te pakken!

Na de lunch ga je verder met het maken van een aantal commerciële analyses o.b.v. de marktcijfers, om de marktontwikkelingen en -kansen goed in kaart te brengen. Je geeft een vervolg aan deze analyse door actief nieuwe assortimentsvoorstellen te doen bij je Category Manager en werkt meteen uit hoe je daarmee de conversieratio's kunt verbeteren. Het wordt altijd gewaardeerd als je proactief meedenkt en met nieuwe voorstellen komt. Zo kan jij laten zien wat je in je mars hebt!

Nog een paar laatste administratieve taken afronden en dan is het alweer kwart over vijf. De dag is voorbij gevlogen. Tot morgen!


Wat wij vragen
  • Vergelijkbare werkervaring is fijn, maar enthousiasme en motivatie zijn minstens zo belangrijk;
  • Je krijgt energie van een commerciële functie;
  • Je wil groeien, houdt van verantwoordelijkheid en bent ondernemend;
  • Je hebt goede communicatieve en analytische vaardigheden.

Werkervaring in een commerciële omgeving is een pré, met name als dit binnen een retailorganisatie is. Wie jij bent en wat je kunt vinden wij echter het belangrijkst, we nemen daarom graag de tijd om jou goed te leren kennen. Wij zoeken collega’s voor de assortimentsgroepen Gereedschap, Tuin, Sanitair en Vloeren. Wanneer je solliciteert kijken we waar je goed past en van welk assortiment jij enthousiast wordt. 


Wat wij bieden

Jij ondersteunt het hele team met jouw diverse werkzaamheden. Daarmee ben je van grote toegevoegde waarde, dat wordt dan ook goed beloond. Je kunt rekenen op moderne arbeidsvoorwaarden:

Goede voorwaarden

  • Een bruto fulltime maandsalaris tussen de €2.500 en €3.100;
  • Maar liefst 32 vakantie- / verlofdagen per jaar en 8% vakantiegeld;
  • Deelname aan de pensioenregeling;
  • Een reiskostenvergoeding voor de dagen dat je op kantoor werkt;
  • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd.

Veel flexibiliteit

  • Hybride werken is mogelijk, je werkt in elk geval de helft van je werkdagen op kantoor;
  • Flexibele werktijden, als jij eerder wilt beginnen is dat geen probleem!

Mooie extra's

  • Ruime opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien;
  • Personeelskorting op het gehele winkelassortiment;
  • Een fiscale regeling voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een fiets;
  • De mogelijkheid om met korting te sporten naast het kantoor.
Over het bedrijf

Je gaat werken op het hoofdkantoor van één van de grootste winkelketens van Nederland. Bijna iedereen is weleens in één van de winkels geweest van beide ketens, jij gaat jouw werk dus terugzien door heel Nederland. De organisatie kenmerkt zich door een prettige cultuur met nuchtere medewerkers, waarin de lijnen kort zijn en de mensen elkaar kennen. Een echt familiegevoel, zo omschrijven medewerkers het. De organisatie biedt voor ieder wat wils: of je nu op zoekt bent naar een baan waarbij je kunt doorgroeien en ontwikkelen, of juist gewoon leuk werk wil doen in een fijne omgeving. Zolang je maar beschikt over een goede arbeidsethos!

Je komt te werken in Team Category Management, waarin je samenwerkt met een Category Manager en meerdere Assistent Category Managers. Verder ben je deel van een team specialisten dat zich bezighoudt met ‘jullie’ productgroepen. In zo’n team zitten onder andere Inkopers, Planners, E-commerce- en online specialisten, Spacemanagers en Datamanagers. Ook werk je veel samen met Marketing & Communicatie. Binnen het team werken jullie goed en fijn samen. Want werkplezier staat aan de basis van een goed commercieel resultaat. 

Het hoofdkantoor bevindt zich in Leusden en is daarmee goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Amersfoort en Utrecht. Omdat het kantoor niet ver van de snelweg (A28) ligt is het goed aan te rijden, daarom zal je ook veel collega's tegenkomen uit Nijkerk, Barneveld en Veenendaal. Ook vanuit het Gooi (Hilversum) is de locatie goed bereikbaar, parkeren kan voor de deur.

N.B. Je komt direct in dienst bij de organisatie, Daaf is het recruitmentbureau dat deze vacature voor hen in behandeling neemt. Wij staan jou gedurende het gehele sollicitatieproces bij. We helpen je bijvoorbeeld bij het voorbereiden op jouw sollicitatiegesprek en kunnen je adviseren bij een eventueel arbeidsvoorwaardengesprek. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in