+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lijnden.

Business Consultant Lijnden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PCI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.542 - € 4.684 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven Business Consultant, zowel in de beginfase als ervaren, die enthousiast wordt van het ondersteunen van klanten met innovatieve oplossingen? Heb je een passie voor het digitaliseren van processen en het opbouwen van duurzame klantrelaties in een dynamisch team? Dan is de rol van Business Consultant IT bij PCI echt iets voor jou! Sluit je aan bij ons toegewijde team van Business IT-specialisten en draag bij aan het succes van onze organisatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Wat ga je doen
Het team Digital Transformation Services is verantwoordelijk voor het ondersteunen van klanten bij het digitaliseren van hun interne bedrijfsvoering. Dit doen we door advies en implementatie van digitale oplossingen zoals M-Files, MS Power Platform en andere workflow software.

Kerntaken:

  • In kaart brengen van informatiebehoeften: Analyseer en identificeer de informatiebehoeften van klanten door actief te luisteren en te communiceren met diverse stakeholders.
  • Digitaliseren van bedrijfsprocessen: Vertaal bedrijfsprocessen naar effectieve configuraties door gebruik te maken van M-Files en andere workflow software, waarbij je de Agile-methodologie toepast.
  • Advies geven over digitale transformatie: Speel een sleutelrol in het adviseren van klanten over digitale transformatie en informatiemanagement, waarbij je inzicht hebt in hun behoeften en uitdagingen.
  • Organisatorische en functionele implementatie: Neem deel aan de organisatorische en functionele implementatie van oplossingen bij klanten door workshops te faciliteren, trainingen te geven en gebruikers te begeleiden
  • Samenwerken in een gemotiveerd team: Maak deel uit van een positief gemotiveerd team dat trots is op het leveren van de beste klantervaring. Neem initiatief, lever waarde aan klanten en collega's, en ontwikkel jezelf in een stimulerende werkomgeving.

Wat we van jou vragen:

Jij, als Business Consultant bij PCI, gaat gestructureerd te werk en behoudt het overzicht. Je focust op resultaten en zorgt ervoor dat de processen en werkwijzen je daarbij faciliteren. In een dynamische, uitdagende omgeving houd je het hoofd koel.

  • Jij hebt Hbo werk en denkniveau
  • Je stelt heldere prioriteiten en stuurt continu bij.
  • Jij bent proactief en jij gaatvooruitdenkend te werk, waarbij je collega’s en klanten betrekt.
  • Full focus op het realiseren van een excellente klantervaring.
  • Jij bent gewend om projectmatig te werken.

Dit krijg je bij ons:

Een baan waarbij jij aan het roer staat van jouw succes! Hier krijg je alle ruimte om samen met je collega’s succesvol te zijn en daarmee bij te dragen aan het succes van PCI. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen.

  • Aantrekkelijk salaris: Geniet van een mooi salaris dat aansluit bij jouw werkervaring. Het varieert tussen € 3.542 en € 4.684 op basis van een fulltime werkweek.
  • Mooie secundaire voorwaarden: Profiteer van aantrekkelijke secundaire voorwaarden, waaronder een laptop, telefoon, een prettige werkomgeving en een solide pensioenregeling.
  • Ruimte voor ontwikkeling: Bij de start krijg je direct de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met een mooie opleiding. We moedigen voortdurende groei en leren aan.
  • Royale vakantiedagen: Neem de tijd om te ontspannen met vakantiedagen die kunnen oplopen tot 29 dagen. We begrijpen het belang van een goede balans tussen werk en privé.
  • Mogelijkheid tot vaste aanstelling: Bij ons heb je de kans om een vaste aanstelling te verkrijgen. We waarderen toewijding en streven naar langdurige samenwerking.

Dit is je team:
Je team bij PCI is jouw thuisbasis in een levendige, informele omgeving. Hier deel je niet alleen werk gerelateerde gesprekken, maar ook leuke momenten over diverse onderwerpen, variërend van Formule 1 en TV-series tot weekendactiviteiten en de nieuwste AI-toepassingen.

Over PCI:

PCI helpt klanten bij het digitaliseren van volledige bedrijfsprocessen. Als IT-bedrijf bieden we integrale oplossingen, gespecialiseerd in Cloud-oplossingen en het beheren van (mobiele) werkplekken. Ons doel is onze klanten de stabiliteit te bieden die ze nodig hebben, en onze missie is organisaties verder te helpen met IT.

Onze ambitie:

PCI is innovatief en ambitieus. Onze markt verandert snel, en daarom beweegt onze organisatie continu mee. We werken aan de wereld van morgen en vinden het belangrijk om het leuk te hebben met elkaar. Wij verwachten veel van jou, en andersom mag jij ook veel van ons verwachten.

Op vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur vieren we samen successen aan de bar van Grand Café PCI. Regelmatig zijn er leuke uitjes en jaarlijks organiseren we een evenement voor alle medewerkers. Tijdens de lunch spelen we tafelvoetbal of een potje FIFA in de Gameroom, en we dagen elkaar graag uit door samen te sporten in onze gym.

In het sollicitatieproces kan een assessment plaatsvinden. Mocht je bij ons beginnen vragen wij een VOG.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in