+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Business Consultant Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brunel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als business consultant bij Brunel bouw je waardevolle relaties op met zowel klanten als specialisten. Je maakt de perfecte match tussen talent en opdrachtgevers. Elke week is anders. Je bespreekt successen en uitdagingen, plant de week en werkt aan salesplannen. Je bezoekt klanten en specialisten, luistert naar hun ervaringen en biedt ondersteuning. Ook zoek je actief naar nieuwe specialisten. De week eindigt met een gezellige afsluiting in de Brunel bar. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

In de rol van business consultant bij Brunel ben jij de persoon die moeiteloos contact legt en geniet van het opbouwen van relaties met zowel onze klanten als onze specialisten. Met jouw enthousiasme, nieuwsgierigheid en positieve instelling ben jij de perfecte schakel naar top talent - onze specialisten.

Jij verdiept je in hun ambities, voorkeuren en doelen om vervolgens de perfecte match te maken met een van onze opdrachtgevers. Dit doe je bij een van onze business lines zoals: Legal, Finance&Risk, IT of Engineering.

Je start de week met een teambespreking waarin jullie de successen en uitdagingen van de afgelopen week bespreken en de komende week plannen. Vervolgens overleg je met je manager over de salesplannen voor de komende maanden en focuspunten.

Later in de week staat een klantbezoek en een bezoek aan een onlangs gestarte specialist op locatie op de planning. Tijdens het gesprek met een specialist die onlangs bij een klant is gestart, luister je aandachtig naar de gemaakte ervaringen, bespreek je de opleidings- en ontwikkelingsplannen, en bied je de nodige ondersteuning.

Next up- het klantenbezoek. Tijdens dit gesprek ontdek je dat er een nieuwe positie beschikbaar is. Jij weet de juiste vragen te stellen om alle benodigde informatie te verkrijgen. Met deze waardevolle informatie keer je terug naar kantoor en zet je direct een aansprekende vacature online. Vervolgens begint jouw zoektocht naar de perfecte specialist. Je neemt proactief de leiding in het zoeken naar nieuwe specialisten via diverse wervingskanalen.

Je benadert potentiële kandidaten, plant gesprekken in, voert sollicitatiegesprekken en bouwt gestaag aan je team. Op vrijdagmiddag sluit je de succesvolle week af met je team in onze eigen Brunel bar!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in