+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lijnden.

Technical Consultant Lijnden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PCI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

Als Technical Consultant bij PCI neem jij het voortouw en word jij de systeembeheerder bij onze klant.Jij configureert, installeert, repareert en onderhoudt niet alleen IT-Infrastructuren, maar ook complexe(re) systemen voor onze relatie.Jouw rol omvat de volledige levenscyclus van technische implementatie van IT-oplossingen, van kleine aanpassingen tot grootschalige migraties. Binnen onze uitgebreide reeks aan IT-producten en diensten, weet jij met jouw expertise de klant volledig te ontzorgen.

Kerntaken:

  • Jij gaat zelfstandig onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van complexe IT-infrastructuur
  • Jij lost technische complexe storingen op
  • Jij speelt een belangrijke rol bij implementaties van infrastructuur
  • Beweeg je moeiteloos door een uitgebreid scala aan producten en diensten en voorzie de klant van doeltreffend advies.
  • Schitter op verschillende expertiseterreinen, waaronder datacenter solutions, workspace solutions, networking & security en cloud productivity.

Jij bent de drijvende kracht achter ons team, en jouw diepgaande technische kennis vormt de sleutel tot het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen. Samen vormen we een hecht partnerschap dat onze klant vertrouwen en succes brengt.


Dit ben jij

Als Technical Consultant bij PCI ben jij de perfecte mix van IT-expertise, doorzettingsvermogen en communicatieve finesse. Gewapend met een solide IT-opleiding en enkele jaren praktijkervaring, sta je klaar om technologische uitdagingen aan te gaan en te leiden. Je vaardigheid om complexe technische concepten moeiteloos te vertalen naar begrijpelijke taal maakt je de brug tussen de wereld van IT en onze gewaardeerde klanten.





Dit vragen wij van jou

Als Technical Consultant bij PCI ben je niet alleen doordrenkt van IT inzicht, maar beschik je ook over een doorzettingsvermogen. Bovendien breng jij een schat aan expertise met je mee:

  • Je hebt een succesvol afgeronde IT-gerelateerde MBO-4/HBO opleiding, wat jouw solide basis vormt.
  • Met enkele jaren relevante werkervaring op zak
  • Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden maken jou de brug tussen complexe technische concepten en onze gewaardeerde klanten.
  • Je bent beschikbaar voor ten minste 32 uur per week, waarmee je onze toewijding aan de klantenservice weerspiegelt.
  • Hoewel geen vereiste, is een Microsoft certificering een welkome aanvulling op jouw kwalificaties.

Bij PCI waarderen we niet alleen jouw technische bekwaamheid, maar ook jouw toewijding om altijd verder te gaan. Samen gaan we nieuwe hoogten bereiken terwijl we technologische oplossingen op maat creëren en onze klanten voorzien van ongeëvenaarde dienstverlening. Jouw inzet en ervaring maken het verschil.



Dit krijg je bij ons

Als Technical Consultant bij PCI vind jij hier niet alleen een uitdagende functie, maar ook een kweekvijver voor jouw persoonlijke groei! Verder stellen wij het volgende voor je in het vooruitzicht:

  • Een competitief salaris tussen de €3.700,00 en €5.500,00 op maand basis, dat jouw inzet en expertise recht doet.
  • Flexibiliteit in werken, waarbij thuiswerken en kantoorwerk naadloos samenkomen in overleg.
  • Bij bewezen geschiktheid, uitzicht op een vast dienstverband – jouw toewijding wordt gewaardeerd.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 tot 37 vakantiedagen op fulltime basis. Bovendien verstrekken wij jou een laptop, leaseauto en telefoon van de zaak, zodat jij je werk optimaal kunt uitvoeren.
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling voor een zekere toekomst.

Dit is je team

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor onze klant. Samen hebben jullie een dosis nuchterheid en raken jullie niet in de stress. Een beetje competitie vinden jullie leuk en samen doen jullie er alles aan dat de klant optimaal wordt geholpen. Bij jouw team heerst er altijd positiviteit.

Dit is PCI
PCI helpt haar klanten bij het digitaliseren van volledige bedrijfsprocessen. We zijn een zakelijke dienstverlener en bieden integrale oplossingen, waarbij we gespecialiseerd zijn in Cloud-oplossingen en het beheren van (mobiele) werkplekken. Ons doel is onze klanten de stabiliteit bieden die ze nodig hebben en onze missie is dan ook om organisaties verder te helpen met IT.


Dit is onze ambitie

PCI is innovatief en ambitieus, ‘Op het fanatieke af’, zou onze directeur Bas Kamphuis zeggen. Dat is ook nodig, want onze markt verandert in een enorm tempo en daarom is onze organisatie ook continu in beweging. We werken vandaag aan de wereld van morgen en daar zijn we trots op!

Onze ambitie betekent niet dat het alleen maar hard werken en carrière maken is bij PCI. We vinden het minstens zo belangrijk om het leuk te hebben met elkaar. Wij verwachten veel van jou, maar andersom mag jij ook veel van ons verwachten.

Op vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur vier je samen met je collega’s successen van afgelopen week aan de bar van Grand Café PCI, en zijn er regelmatig toffe uitjes, waaronder jaarlijks met alle medewerkers. Tijdens de lunch spelen we tafelvoetbal of een potje FIFA in de Gameroom én we dagen elkaar graag uit door regelmatig samen te sporten in onze gym.

In het sollicitatieproces kan een assessment plaatsvinden. Mocht je bij ons beginnen vragen wij een VOG.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in