+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lijnden.
Laad meer vacatures

Senior IT Operations Specialist Lijnden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Bij PCI kijken we uit naar onze dynamische samenwerking met een toonaangevende klant die de standaard zet voor technologische vooruitgang in haar branche. En nu willen we jou, een enthousiaste Senior IT Operations Specialist, uitnodigen om een cruciale rol te vervullen in het soepel laten verlopen van IT-processen en het uitvoeren van regulier IT-beheer.

Dit ga je doen

Stel je voor dat je snel en efficiënt technische vragen beantwoordt en IT-uitdagingen oplost, recht in het centrum van deze klantorganisatie. Met jouw technische deskundigheid en analytische vaardigheden lever je een waardevolle bijdrage aan zowel de dagelijkse operaties als de strategische doelstellingen. In nauwe samenwerking met de IT-lead van de klant en het PCI-supportteam, ben jij de architect van succes.

Deze rol biedt niet alleen de mogelijkheid om deel uit te maken van een organisatie die technologie en innovatie omarmt, maar ook om jouw stempel te drukken op de toekomst van dit IT-landschap. Vind je dit een unieke kans en zie je jezelf als de ontbrekende schakel die we zoeken?

Als Senior IT Operations Specialist ben jij de spil in het hart van de organisatie van onze relatie in de professionele sport branche. Met een focus op het efficiënt oplossen van technische vraagstukken en IT-problemen, draag je bij aan onze dagelijkse operaties en strategische doelen. Samen met de IT-lead van de klant en het PCI-supportteam, werk je aan het optimaal laten verlopen van onze IT-infrastructuur. 

Belangrijkste verantwoordelijkheden: 

  • Ondersteuning bij het beheer van het netwerk (LAN, WAN, Wi-Fi)
  • Beheer en inhoudelijke kennis van Microsoft 365(E3)
  • Onderhoud van een Windows Server(Server 2022) omgeving
  • Remote beheer van Windows10/11 en MacOS werkplek systemen
  • Beheer van MDM-oplossingen voor laptops, telefoons en tablets
  • Het beheer van SSL certificaten


Gevraagd

Deze functie van Senior IT Operations Specialist biedt niet alleen een unieke kans om deel uit te maken van een organisatie die technologie en sport combineert, maar ook de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op onze IT-innovaties. Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je jouw technische expertise inzetten in een dynamische omgeving?

Dit vragen wij van jou

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde IT-professional die voldoet aan het volgende profiel:

  • Generalist, jouw kennis van zowel Server, storage, netwerk en Microsoftoplossingen maakt het voor jou mogelijk om strategisch mee te denken in het dagelijks beheer van de It omgeving, maar ook bij het maken van plannen voor de toekomst.
  • Je bent vertrouwd met de oplossingen van Exclaimer, Acronis, en HP (Servers/Storage). VMware ESX, Networking.
  • Strategische Visionair: Het bieden van strategisch inzicht in IT-architectuur en Cloud-oplossingen geeft jou energie. Jij ziet niet alleen het heden maar bent klaar voor de toekomst van onze IT-landschappen.
  • Uitgebreide kennis: van Windows en MacOS, inclusief scripting en beheer, is voor jou dagelijkse kost. Jij bent de dirigent die besturingssystemen harmonieus laat samenwerken.
  • Probleemoplossend: Zelfstandig complexe problemen analyseren is jouw kracht.

Deze kwaliteiten, gecombineerd met MDM-expertise (Mosyle, Microsoft Intune), diepgaande Microsoft 365-kennis, ervaring met Clearpass/Wi-Fi en 802.1X-profielen, en een analytisch denkvermogen maken jou de ideale kandidaat. Heb jij weleens van Purview gehoord dat is dan een mooie pre. Daarnaast ben je minimaal 2 dagen onsite. Heb jij een afgeronde IT-gerelateerde MBO-4/HBO opleiding en HP en Microsoft-certificeringen (denk bijvoorbeeld aan: MS-101, MD-101 en MS-500)? Dan zijn wij klaar voor jou.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Senior IT Operations Specialist bij PCI vind jij hier niet alleen een uitdagende functie, maar ook een kweekvijver voor jouw persoonlijke groei! Verder stellen wij het volgende voor je in het vooruitzicht:

  • Een competitief salaris tussen de €3.700,00 en €5.500,00 op maand basis, dat jouw inzet en expertise recht doet.
  • Flexibiliteit in werken, waarbij thuiswerken en kantoorwerk naadloos samenkomen in overleg.
  • Bij bewezen geschiktheid, uitzicht op een vast dienstverband – jouw toewijding wordt gewaardeerd.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 tot 37 vakantiedagen op fulltime basis.
  • Bovendien verstrekken wij jou een laptop, leaseauto en telefoon van de zaak, zodat jij je werk optimaal kunt uitvoeren. Een aantrekkelijke pensioenregeling voor een zekere toekomst.


Dit is je team

Je werk graag samen in teamverband, waarbij je vertrouwt op jouw kennis maar ook luistert naar de mening en ideeën van jouw collega’s. Het team waarin je werkt is verdeeld over meerdere locaties.

Je kunt ook zeker een deel van jouw tijd vanuit huis werken. Jouw team wordt aangestuurd door de IT- lead van onze relatie. Hiermee bespreek je de lopende en toekomstige projecten, net zoals jouw dagelijkse werkzaamheden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in