+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lochem.

Commercieel Medewerker Binnendienst Lochem Lochem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.250 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature: Technisch Verkoper Binnendienst / Commercieel Medewerker Binnendienst

Locatie: Lochem

Salaris: € 3.500 – € 4.250 bruto per maand


Wat ga je doen?

Als onze nieuwe Technisch Verkoper Binnendienst is jouw adviserende rol van zowel nationale als internationale klanten over onze technische producten en diensten belangrijk. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van offertes en zorgt ervoor dat deze omgezet worden in orders. Daarnaast ondersteun je onze buitendienst collega’s en blijf je op de hoogte van alle ins en outs van zowel onze klanten én de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de markt.


Wat bieden we jou?
  • Een aantrekkelijk salaris: Afhankelijk van je ervaring en kennis bieden we een maandsalaris tussen de € 3.500 en € 4.250 bruto.
  • Een plezierige werkomgeving: Werk in een modern en duurzaam ingericht pand met fijne collega’s waar lachen en plezier maken onderdeel is van het werk.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Blijf groeien door continu betrokken te zijn bij de nieuwste technologieën en projecten.
  • Flexibiliteit in dienstverband: Afhankelijk van jouw wensen kijken we samen naar de mogelijkheden voor een flexibel of vast dienstverband.
Wie zijn wij?

Gelegen aan de poort van industrieterrein Aalsvoort in Lochem, valt ons modern ingerichte pand direct op. Na een recente verhuizing beschikken wij nu over een state-of-the-art werkplaats, een volledig gedigitaliseerd magazijn, en vernieuwde kantoorruimtes. Onze werkplaats is het hart van onze maatwerkprojecten in aandrijftechniek, waar we met precisie en passie werken aan de behoeften van onze klanten.

Bij ons staat diversiteit en respect centraal; wij geloven in het waarderen van ieders unieke bijdrage binnen een hecht team. Duurzaamheid is een kernwaarde – we streven ernaar om alle materialen optimaal te gebruiken, hergebruiken, of een nieuw leven in te blazen.


Wat vragen we van jou?
  • Technische affiniteit en commerciële vaardigheden: Je combineert je liefde voor techniek met uitstekende commerciële vaardigheden.
  • Teamspirit: Je bent een collega die waarde hecht aan samenwerking en respect binnen het team.
  • Positief actieve houding: Je bent in staat zelfstandig offertes op te volgen en orders binnen te halen, met oog voor detail en nauwkeurigheid.
  • Kennis van de markt: Je blijft op de hoogte van technologische ontwikkelingen en kunt deze vertalen naar kansen voor onze klanten.
Word jij onze nieuwe collega?

Voel jij je aangetrokken tot een dynamische werkomgeving waar techniek, duurzaamheid en diversiteit centraal staan? Zie jij jezelf als de technisch verkoper die met plezier onze klanten adviseert en onderdeel uitmaakt van ons hechte team?

Wij van Stemin zijn op zoek naar jou! Aarzel niet en reageer nu om deel uit te maken van ons team. Laten we samen ontdekken of er een perfecte match is!

Reageer vandaag nog en word deel van ons toekomstgerichte team in Lochem!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in