+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lochem.

Financieel medewerker Lochem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Effect Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Op zoek naar een baan met veel afwisseling in de financiële wereld? Je gaat werken met alles wat met geld te maken heeft, zoals rekeningen betalen en krijgen, bankzaken, en nog veel meer. Je leert ook over kostprijzen en hoe je goede financiële overzichten maakt. Je krijgt een speciaal computerprogramma om mee te werken en helpt soms met juridische dingen. In de eerste drie jaar krijg je hulp van een collega. Dit bedrijf maakt speciale onderdelen en geeft je een kans voor de lange termijn. Je start met een goed salaris en kunt extra verdienen met de winst van het bedrijf. Plus, je werkt met leuke mensen! Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een financiële uitdaging? Als financieel medewerker duik jij hier breed in de administratie. Ontzettend veel afwisseling en uitdaging dus. 


Je nieuwe baan

In 2026 gaat de huidig financieel controller met pensioen. Hierdoor zoeken ze nu al een nieuwe collega die de administratie in de breedste zin van het woord gaat ondersteunen. Door de omvang van de organisatie kom je met alle aspecten van de financiële afdeling in aanraking. Denk aan debiteuren, crediteuren, bankboekingen, maar ook kostprijsberekeningen en financiële rapportages. Daarnaast word je verantwoordelijk voor het ERP pakket (Bernet), de kantoorautomatisering en heel af en toe juridische issues. Kortom een zeer afwisselende baan! De eerste drie jaar wordt jij ondersteund door je directe financiële collega.


Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in mechanische aandrijftechniek. Met een modern machinepark zijn ze in staat om voor hun klanten de meest uiteenlopende producten en toebehoren volgens tekening te produceren. Ze adviseren, ontwerpen, produceren en verzorgen de distributie van schakelbare- en niet schakelbare koppelingen, gericht op de algemene machinebouw. Niet bekend met deze termen / producten? Geen probleem. De kennis wordt je bijgebracht door zeer deskundige collega’s. De koppelingen worden toegepast bij onder andere pomopenfabrikanten, verpakkingsbedrijven, pretparken, vliegtuigsimulatoren en in de landbouw. Door de grote verscheidenheid aan technische uitdagingen vanuit klanten is een werkdag altijd afwisselend en uitdagend.


Wat we jou bieden
  • Het gaan om een baan voor de toekomst, dus met uitzicht op een vast dienstverband

  • Een startsalaris van €3.000,- bruto per maand - we kijken naar je ervaring en kennis en kunde

  • Deelname aan een riante winstdelingsregeling

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden - pensioen, reiskostenvergoeding woon/werkverkeer etc.

  • Een goede werksfeer met leuke collega’s!

Jouw kwaliteiten

Jij bent gek van cijfers. Dat staat voorop. Verder weet je hoe je om moet gaan met (ERP) systemen en Microsoft Office, waaronder Excel. 

  • Minimaal een mbo opleiding in de richting van financiën, boekhouding of bedrijfskunde

  • Het vermogen om effectief met collega’s te kunnen samenwerken

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in