+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Loon op Zand.
Laad meer vacatures

Projectleider gebiedsontwikkeling Loon op Zand

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.312 - € 7.770 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van gebiedsontwikkeling in de regio Hart van Brabant, waar je een cruciale rol speelt in de realisatie van een duurzame toekomst. Als projectleider werk je aan de integrale gebiedsvisie van energiehub De Baars, waarbij je niet alleen focust op energieopwekking maar ook andere ruimtelijke opgaven in ogenschouw neemt. Je werkt samen met een breed scala aan stakeholders en draagt bij aan een project met maatschappelijke impact. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

In de regio Hart van Brabant geven we inhoud aan de Regionale Energie en Klimaat Strategie (REKS). We zijn nu in de fase beland waarin we voor de energiehub De Baars een gebiedsvisie gaan maken waarin naast wind- en zonopwek ook andere ruimtelijke opgaven integraal meegenomen worden. Ook starten we met een uitgebreid participatietraject en het opstellen van een Notitie Reikwijdte en Detail (NRD) en planMER . Dit doen we samen met de gemeenten Tilburg, Oisterwijk, Goirle en Hilvarenbeek, de provincie Noord-Brabant en Waterschap de Dommel. We zoeken namens de vier gemeenten een projectleider die in de rol van gebiedsregisseur – in samenwerking met de projectleider van het Publiek Ontwikkelbedrijf (POB)– op overkoepelend niveau invulling geeft aan het realiseren van een gebiedsvisie voor de Baars.  

Wat is het speelveld?  

  • De REKS krijgt op deze locatie invulling door een samenwerking tussen de gemeenten Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Goirle, de provincie Noord-Brabant en Waterschap de Dommel. Een stuurgroep met bestuurlijk vertegenwoordigers uit de betrokken organisaties geeft richting aan de opgave. De betrokken gemeenteraden zijn de beslissers. 
  • Er wordt nauw samengewerkt met gebiedseigenaren, bedrijven, lokale energie coöperaties, inwoners, waterschap de Dommel en de provincie Noord-Brabant.
  • Je werkt onder aansturing van de stuurgroep nauw samen met de diverse betrokken gemeenten en stakeholders.
  • In de regio Hart van Brabant is een Publiek Ontwikkelbedrijf (POB) voor de grootschalige opwek van energie opgericht. Het POB ontwikkelt de energiehub en is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen.  
Functie eisen

Wie ben jij? 

  • Je hebt ruime ervaring met politiek, bestuurlijke processen die gemeentegrens overschrijdend zijn en een bestuurlijk complex speelveld; 
  • Je beschikt over een HBO/ WO werk- en denkniveau met projectmanagement, bij voorkeur in het ruimtelijk domein; kennis van energietransitie- en opgaven is een pré; 
  • Je bent in staat om complexe projecten zelfstandig te leiden en dit toon jij aan met jouw relevante werkervaring in de rol van gebiedsregisseur; 
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden die je in staat stellen om een team aan te sturen en teamleden te coachen. 
Over het bedrijf

Maandag® is de partner in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen deze domeinen staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgevers. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ben jij toe aan een uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Of laat een reactie achter bij Joris Peeters via 06-82855906 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider gebiedsontwikkeling die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in