+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Losser.
Laad meer vacatures

Schilder Losser

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

In het oosten van Twente hebben wij een mooie baan beschikbaar voor een schilder. Bij dit bedrijf wordt je als schilder veel vrijgelaten, dat betekent dat er van je verwacht wordt dat je zelf weet wat je moet doen en dus al aardig wat kennis hebt van producten en technieken op het gebied van schilderwerkzaamheden. Vaak ga je samen met je collega schilders te werk bij mensen thuis aan mooi schilderwerk zowel binnen als buiten. Wat helemaal fijn is, is dat je nooit ver van huis bent. want alle klussen zijn in de omgeving van Losser! Lijkt het jou wel wat om in een klein team van 4/5 schilders te werken aan mooie particuliere klussen dichtbij huis, dan moet je even verder lezen, want naast mooi werk hebben we nog veel meer te bieden!


Ben jij het?

Je moet uiteraard ook in het team passen dit betekent dat er van je verwacht wordt dat je af en toe ook in bent voor een lolletje op z'n tijd, maar daarentegen ook serieus schilderwerk aflevert. Je bent immers wel bij particuliere klanten aan het werk. Jij weet goed in te schatten wat wel en niet kan. Het leuke aan dit bedrijf is dat de eigenaar gewoon meewerkt. Ook aan goed materiaal en kwasten geen gebrek, heb je wat nodig dan geef je dit aan en het wordt geregeld. Zo hoort dat!


Wat wij bieden
  • Nu je weet wat jij allemaal moet meenemen is het tijd om je te vertellen wat je bij ons allemaal kan verwachten!
  • Allereerst een goed salaris tussen de €2.000,00 en €3.000,00 afhankelijk van de ervaring die je meebrengt o.b.v 37,5 uur per week.
  • Bij Faber is het voor jou als schilder goed geregeld, want alles gaat netjes volgens de schilders CAO.
  • Als extraatje bieden we jou mogelijkheden voor het volgen van cursussen zoals bijvoorbeeld een houtrot, behang of kitcursus mocht je dit willen.
  • Faber betaald, dus dat kost jou lekker niks.
  • Bevalt het van beide kanten? Dan groei je bij ons door naar een vast contract!
  • En mocht je houden van een lekkere BBQ met collega schilders of andere leuke uitjes?
  • Dan ben je bij ons ook aan het goede adres, want naast dat we zelf elk jaar 2 gezellige borrels organiseren kun je d.m.v. het Faber punten systeem ook sparen voor een dagje weg of andere leuke cadeau's zoals een JBL speaker of bijvoorbeeld mooi gereedschap van Festool. De keuze is aan jou!
Waar jij werkt

Je bent welkom bij een traditioneel familiebedrijf, door vader overgedragen aan zoon. Het is een groeiende multiculturele organisatie, deze dagelijks bezig is het met innoveren in technieken en materialen. Een bedrijf niet alleen gespecialiseerd in schilderwerk, maar ook in vloercoatings. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in