+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarssen.

Scrum Master Maarssen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Davinsi Labs

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Davinsi Labs

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Scrum Master speel je een cruciale rol in onze Agile Engineering-teams. De Scrum Master is verantwoordelijk voor het opzetten van Scrum, zoals gedefinieerd in de Scrum Guide. Je doet dit door iedereen te helpen de Scrum-theorie en -praktijk te begrijpen, zowel binnen het Scrum Team, als binnen de organisatie

Functieomschrijving

Samen met de Product Owner ben je 'single point of contact' voor de engineers in je team. Je werkt daarnaast ook nauw samen met de Service Delivery Specialist voor klantencontact, resource planning, enz. Voor HR-zaken werk je samen met de HR Lead in het kader van mensgerichte discussies, PIP, follow-up na het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP), trainingsbehoeften, enz.

Wij vragen

Jouw verantwoordelijkheden:

- Ondersteunen van het Scrum Team: Een cruciaal aspect van de missie. Je bent de drijvende kracht achter het opzetten van Scrum zoals gedefineerd in de Scrum Guide. Je doet dit door iedereen te helpen de Scrum-theorie en -praktijk te begrijpen, waardoor de efficiëntie van het team wordt geoptimaliseerd. Je organiseert en leidt ook de Scrum Team Ceremonials (Daily Scrum, Backlog refinement, Sprint Review, Sprint Retrospective, Sprint Planning, follow-up, ...).

- Bewaken van de transparantie: Hoe groter de groep, hoe moeilijker het is om het geheel te zien. Een Scrum Master helpt mensen om voorbij hun individuele perspectief te kijken naar het grotere plaatje, groepsinteracties, vertragingen en mogelijkheden. Je herinnert iedereen er ook aan de focus op het hele product te houden. Dit is essentieel omdat niet-geïntegreerde individuele team-output geen klantwaarde zal creëren.

- Communiceren en samenwerken: Je bevordert de samenwerking en je bent de eerste bemiddelaar bij het oplossen van interpersoonlijke conflicten wanneer deze zich voordoen. Je treedt op als coach van het team voor alle niet-technische aspecten. Dit betekent dat er ook een link is met HR. Als SPOC koppel je terug aan HR over mogelijke hiaten in kennis of opleidingsbehoeften, persoonlijke situaties die aandacht of acties vereisen, updates over prestaties (in het licht van carrièregroei en comp&ben evaluaties), acties in het kader van PIP en POP. Je voert namelijk twee keer per jaar gesprekken over het persoonlijke ontwikkelingstraject van collega's, op basis van de beschikbare template.

- Teamplanning, vakanties en administratie: Je maakt de resource planning, gebaseerd op de Sprint Planning, de vraag van de klant en de planning van de oproepkrachten. Je beheert de wijzigingen in deze planning (door bijvoorbeeld ziekte). Dit omvat ook de afhandeling van timesheets en het opstellen van facturen, aangezien medewerkers minstens één keer per week hun timesheets in de tool moeten bevestigen. Aan het einde van de maand consolideer je al deze informatie en bereid je de facturatie voor, zodat de Finance Officer ermee aan de slag kan. Medewerkers vragen vakantiedagen aan via ons HR-portaal en de Scrum Master is verantwoordelijk voor het goed-of afkeuren op basis van beschikbaarheid, continuïteit en mogelijke impact op de planning en geplande dagen. Voor Professional Services zijn alle aanvragen en planningen uitsluitend de verantwoordelijkheid van de Scrum Master.

Wij bieden

Je komt bij ons voor het werk, maar je blijft voor de mensen.

Zij zijn de ruggengraat van onze organisatie en dat zie je terug in de beloning die we bieden:

- Een aantrekkelijk salarispakket: Een absolute noodzaak om het beste in je naar boven te halen.

- De kans om het verschil te maken in een uitdagende en digitale wereld: Wij bieden een omgeving waar je kunt leren en de tools krijgt die je nodig hebt om in jezelf te investeren om de beste versie van je (professionele) zelf te worden!

- Een uitdagende werkomgeving en inspirerend team: In onze goed presterende en dynamische teams wordt jouw initiatief gewaardeerd en word je geaccepteerd om wie je bent. Jouw uniekheid maakt ons enthousiast.

- Een optimale vibe in een gezellig kantoor in Maarssen (NL): We houden van eten, drinken en lachen! We werken hard en spelen nog harder. We juichen teamwork toe, organiseren elk kwartaal teamevenementen en tijdens de pauzes kun je gezellig poolen, darten of tafeltennissen met je collega's.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in