+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Scrummaster informatievoorziening (36 uur) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PIA - Project Interim Advies

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

In een wereld die snel verandert, speel jij een belangrijke rol als scrummaster bij de politie. Je leidt en ondersteunt scrumteams om samen de beste resultaten te behalen. Door agile te werken, help je de organisatie sneller en efficiënter te zijn. Je werk is dynamisch en je helpt teams groeien. Deze kans is perfect voor wie van uitdaging houdt en graag met anderen samenwerkt. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Je faciliteert en coacht een of meer scrumteams en zorgt dat de toegevoegde waarde van de scrumteams bij de politie duidelijk zichtbaar wordt.

Omschrijving van de opdrachtgever:
De politie werkt in een complexe, snel veranderende wereld. De organisatie heeft om die reden agile werken opgeschaald tot een niveau waarbij de gehele keten van informatievoorziening (IV) wordt betrokken. Binnen IV wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, die in korte sprints software opleveren. Business en IV werken op een agile manier samen om sneller en beter hun doelen te realiseren.

Nu steeds meer teams binnen de organisatie agile werken, is er behoefte aan een scrummaster die één of meer scrumteams gaat begeleiden. De scrummaster wordt in eerste instantie ingezet voor het faciliteren van 24 sprints (sprintlengte is twee weken, rekeninghoudend met 4 weken vakantie per jaar). Als scrummaster ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het scrumproces en het in kaart brengen van het belang van agile werken binnen de organisatie.

Wat ga je doen:

  • Je begeleidt één of meer scrumteams en maakt hierbij gebruik van de teamontwikkelingsfases en de principes van scrum.
  • Je faciliteert en coacht de productowner bij zijn of haar werkactiviteiten en ondersteunt het operationele en het lijnmanagement bij hun groei in agile leiderschap.
  • Je begeleidt samen met collega scrummasters het productiehuis van de politie in haar ontwikkeling om een lerende organisatie te worden, waarbij teams, clusters, domeinen en het management zich verder kunnen ontwikkelen in agile werken.
  • Je bent de ambassadeur van het agile werken binnen de organisatie.
  • Je kaart de eventuele belemmeringen die de groei van de teams beperken aan bij het lijnmanagement en adviseert hen over oplossingen.

Wij vragen:

  • Je bent in het bezit van de certificaten PSM1 en PSM 2.
  • Je hebt ervaring met agile, in de rol van scrummaster voor minimaal 3 teams. De rol van scrummaster heb je niet naast een andere functie bekleed.
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met het geven van agile trainingen.
  • Je hebt ervaring als teamcoach voor minimaal 3 teams volgens bijvoorbeeld het Tuckman-model.
  • Je hebt ervaring met het faciliteren van een informatievoorziening in de rol van scrummaster.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met:
    • het succesvol bereiken van groei in volwassenheid van agile teams.
    • het coachen en trainen van technisch georiënteerde ontwikkelteams en met het coachen op houding en gedrag.
    • het speelveld van agile, waaronder scrum, Kanban, lean en DevOps.
    • geschaalde frameworks, waaronder Large Scaled Scrum (LesS), Spotify, Scaled Agile Framework (SAFe), Disciplined Agile Delivery (DAD) en Nexus.

Standplaats:
Utrecht

Wij bieden:
De functie is per begin augustus 2024 beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 1 jaar.



Gevraagd

-



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór maandag 6 mei 12.00 uur aanstaande en stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ons referentienummer is 24203. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Bas Gielen op 078-6182212.

Over PIA:
PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in