+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maarssen.
Laad meer vacatures

Operator ompak Maarssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,11 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij een Operator ompak die handig is met computers en de fijne kneepjes van techniek kent? Word dan onze nieuwe collega bij Brocacef in Amsterdam. Je krijgt hier te maken met geavanceerde apparatuur, gebruikt voor het ompakken van medicatie. Jouw inzet zorgt voor een soepele dagelijkse gang van zaken. Een normale werkdag bij ons betekent: zorgvuldig werken aan het ompakproces, het gebruik van geavanceerde machines en bijdragen aan een essentieel segment van onze samenleving. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu, en word een essentiële schakel binnen ons team bij Brocacef. Wacht niet langer, verrijk ons team met jouw vaardigheden!

Wij bieden:

Ben jij de technisch bedreven Operator die we bij Brocacef in Amsterdam zoeken? Bij ons krijg je de kans om in een 36-urige werkweek op geavanceerde apparaten aan de slag te gaan om medicatie om te pakken. Je draagt bij aan een soepele werkdag door het optimaal laten functioneren van onze machines. Jouw salaris bedraagt €14,11 bruto per maand. Naast dit competitieve salaris, bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We beloven je volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden om zowel je professionele als persoonlijke groei te stimuleren. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over parkeerkosten, want parkeren is geheel gratis. Ben je handig met computers en zoek je een dynamische job waarbij techniek centraal staat? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat! Hier bij Brocacef dragen we zorg voor gelijke kansen voor iedereen. Wacht niet langer en neem de stap om ons team te versterken. Wij kijken uit naar je sollicitatie.

Wij vragen:

Lijkt jou het leuk om als Operator ompak bij Brocacef in Amsterdam te werken? Dan zoeken we jou als je voldoet aan de volgende functie-eisen: • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau • Je werkt nauwkeurig en bent kwaliteitsbewust • Je bent gewend om te werken in een dynamische omgeving • Je neemt je verantwoordelijkheid en bent flexibel • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken We zoeken iemand die voor 36 uur per week beschikbaar is. Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer dan snel en pak je kans op een uitdagende baan!

Waar ga je werken:

Begonnen als kleine apotheek in 1798 en inmiddels gegroeid tot toonaangevend marktleider in de farmaceutische industrie. Brocacef B.V. bedient een grote diversiteit aan zorgverleners. Ook op de consumentenmarkt zijn zij zichtbaar met ruim 500 BENU-apotheken. Het team van gemotiveerde collega’s zet zich dagelijks in om verschillende logistieke en productie processen perfect te laten verlopen en hiermee aan de zorgvraag te voldoen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in